Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Punase olukorras vist Alijev tõukles seal kellegagi, ei saanudki täpselt aru, mis toimus. Aga no Flora ülekaal oli mänguliselt ikka ilmne ja eks see oleks ka ebaloogiline kui see nii poleks.
-
Olgem ausad, täna Flora ei lubanud isegi eduseisus neil mängida. Kalev mängis minu arust täna üldiselt paremini kui Narva vastu. Aidara mängis tõesti hästi, vahepealsed paar mängu tundus, et sellise ilma ja platsiga ei tule tal hästi välja, kuid täna oli tal esimene puude väga hea (lisaks positsioonivalikule ja mängu jätkamisele) ning erinevalt Mitsust, kel mõnel korral juhe nähtavalt kokku jooksis, suutis ta mitme mehe vahel enamjaolt loogilisi tulemuslikke liigutusi teha.Algselt postitas marcello Vaata postitustMäng oli täna masendav-valesöödud, mingid veidrad pehmed tsenderdused või siis täiesti umbropsu pika palli tagumine. Aidara oli ainuke kes midagi üritas.
Alijevi punaseolukorda ei pannud tähele. Punase üle keegi igatahes väga ei protesteerinud. Mängu alguses tundus, et Mamedov on viitsütikuga, kuid aja jooksul käitumine muutus.
Leave a comment:
-
Mäng oli täna masendav-valesöödud, mingid veidrad pehmed tsenderdused või siis täiesti umbropsu pika palli tagumine. Aidara oli ainuke kes midagi üritas.
Mille eest Alijev otse pünase sai?
Ja mitte sittagi pole muutunud- Kalevil on endiselt kõige parem mängukava!
PS! Äsja soetatud Kalevi salli müüsin viie minuti pärast sama hinnaga välismaalasele kes seda hirmsasti suveniiriks tahtis. Kalev euroopasse
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Tea mis sellisel kohal ka palganumber olla võib? Ja eelnevaid treenerikogemusi vaja pole? Mitte et ma ise kandideeriks, aga lihtsalt siirast huvist küsin
Leave a comment:
-
Kusjuures meie poisid on eelmise aasta algusega arvestades väga hästi oma eesti keelt arendanudAlgselt postitas maamesilane Vaata postitustSiinkohal oleks huvitav teada palju Kalevi venekeelsest seltskonnast eesti keelt Whaleni tasemel räägivad?
Kuigi meil on rahvusvaheline seltskond siis meie "võõrad" poisid isegi jaapanlased õpivad iga päev eesti keelt ja praktiseerivad seda
Leave a comment:
-
Siinkohal oleks huvitav teada palju Kalevi venekeelsest seltskonnast eesti keelt Whaleni tasemel räägivad?
Leave a comment:
-
Midagi nii idiootset pole tükk aega lugenud.Algselt postitas -thierry-Romario, aita integratsioonile kaasa, võta venelannast naiska, õpeta talle keelt, õpi ise vene keelt, võta ta tribkale kaasa ja naudi elu!!
Ma juba kujutan vaimusilmas ette integratsioonipropaganda plakateid "Mida oled sina integratsiooni heaks teinud? Kas sul on juba venelannast naine?"
Leave a comment:
-
Sama mõte tekkis endalgi. Sellised klipid on parim liigareklaam, mul tekkis spordiuudiseid vaadates automaatselt mõte, et vaja lähiajal minna Kalevi mängu vaatama ja vaadata, et mis mees ta ka platsil on.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitusthttp://sport.err.ee/jalgpall/78c217f...9-57b600301255
Whaleni eesti keel on küll väga vahvalt heal tasemel, mõtteainet jällegi siin niisama resideeruvatele venelastele.
Leave a comment:
-
Whaleni eesti keel on küll väga vahvalt heal tasemel, mõtteainet jällegi siin niisama resideeruvatele venelastele.
Leave a comment:
-
Ma tean ühte, aga ta on vangis hetkel.Algselt postitas er1k Vaata postitust
#teinerida
Leave a comment:
-
Olgem ausad, Kalju oli ikka suhteliselt selgelt üle. Teisel poolajal, kui mäng tehtud, lasti ka kalevlastel vabamalt mängida, siis oli küll võrdne mäng.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustPole veel registreeritud EJLi ametlike koosseisude järgi. Täna Kalevilt soliidne esitus, aga siiski tuli tõdeda, et Kalju tase oli tsipake parem, mis tagas ka 3 punkti.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: