Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• PraS
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Tubli Raimo, ajalooline, esimene sanktsioneeritud püro Tallinnas on tõsiasi.
    Mänguorgunn eeskujulik.
    Ei mingeid probleeme turvadega, nii nagu olema peab, ei mingeid atribuutika-õlle-tubakapiiranguid fännisektoris, nagu polekski viibinud mängul Eestis. Viis+

Rahvast parasjagu, nii ca 400-500, Flora fännisektorist viibisid paljud Rock Rampil.
    Ehk järgmine kord kutsud tõmbenumbriks mõne karmimat muusikat esitava bandi, läheb vast vutifännidele rohkem peale ja õlu oli leige

Krt, kullalootuse võtsite meilt vist ära, seapeedid....
    Väga viisakas esitlus teilt. Sind ei näindki statal.
    Viisakas vastuvõtt on aint siis võimalik kui suhtlus toimub.
    Mõnus jalkapäev oli eile. Tegime vist ML publiku aastarekordi eile.
    Loodetavasti tulevad järgmisele mängule vähemalt pooled inimesed tagasi.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    joonas jaanovits võiks endale suluseisu fikseerimise hetke selgeks teha.

mäng lõppes 1:1.
    Eston, mulle ka tundus et Joonas pani jama, kuid usaldusväärsete allikate sõnul oli see lõpu sulg õigesti fikseeritud.

Leave a comment:

• er1k
    replied
    Tänase mängu väravad:

ja mängujärgsed intervjuud:

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    joonas jaanovits võiks endale suluseisu fikseerimise hetke selgeks teha.

mäng lõppes 1:1.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Kesa, sõbrake, kullalootust meil sellise satsiga ei ole sel hooajal olnudki. Midagi on sitaks mäda ja asi ei näita paranemise märke.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Muidu oli sitaks oossom, aga:
    - miks lubatakse herilasi staadionile?
    - miks Kaarel Kose ei esinenud Musta Q-ga? Samas Kaarel Kose oli oossom.
    - miks Mr. Happyman nii vähe räppis?
    - miks burksisai selline imelik oli?
    - mis seisuga mäng lõppes?

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Tubli Raimo, ajalooline, esimene sanktsioneeritud püro Tallinnas on tõsiasi.
    Mänguorgunn eeskujulik.
    Ei mingeid probleeme turvadega, nii nagu olema peab, ei mingeid atribuutika-õlle-tubakapiiranguid fännisektoris, nagu polekski viibinud mängul Eestis. Viis+

Rahvast parasjagu, nii ca 400-500, Flora fännisektorist viibisid paljud Rock Rampil.
    Ehk järgmine kord kutsud tõmbenumbriks mõne karmimat muusikat esitava bandi, läheb vast vutifännidele rohkem peale ja õlu oli leige

Leave a comment:

• Raimo
    replied
    Eelmüügist tavapilet 5 eurot, sooduspilet, nt LHV jalkkaardiga 4 eurot. Ei ole midagi kirvest. Kui aga viimasel hetkel ehk mängu teisel poolajal tulla ehk kontserdile, siis tuleb tõesti rohkem maksta.

Leave a comment:

• keemiainsener
    replied
    Jäta kontekstiks siiski Meistriliiga, mitte üldiselt 'meelelahutus'. Ma võrdlesin hinda teiste klubide ja liigamängudega, kus amatöörklubid nõuavad letist sinna 2 euri kanti. Kalevil ka tavaliselt odavam ju, ei mäleta täpselt, palju see on olnud. Aga nüüd, kui on võimalus vutipeo raames saada staadionile rahvast, kes tavaliselt sinna ei satu, siis jäetakse neile mulje, et täishind on 8 euri ja nii ongi.

Mõistan, et sellise ürituse korraldamisele läheb rohkem raha, aga kas selleks polegi täna mitte sponsor Starman? Teiste vutipidude hinnad on jäänud siiski tavalistesse piiridesse minu mälu kohaselt.

Aga ärge maha lööge, ma lihtsalt arutlen. Kui mina tahan jalgpalli vaadata, siis hind pole minu jaoks niikuinii mingi argument. Aga kõik pole nagu mina.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Istu sisse see meelelahutus omale. Jõhkralt kirves hind on ju.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    5-6 eurot mitme tunni meelelahutuse eest ei ole kindlasti palju küsitud. lisaks on ju veel võimalus tasuta sisse saada...

Leave a comment:

• keemiainsener
    replied
    Piletihind on küll kirves teil.

Aga seekord tuleb niikuinii Tammekale telerivahendusel pöialt hoida.

Leave a comment:

• Raimo
    replied
    No nii, sõbrad!
    Homme siis kõik Kalevisse ja teeme ühe toreda jalgpallipäeva! http://www.facebook.com/#!/events/299646253466198/

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    ei mina seda usu. see on ainult siis nii kui kohtuvad omavahel III-IV liiga klubi ja meistriliiga tipp ning karika viimased voorud, kus priis juba väga lähedal. kalevi jaoks oli eilne mäng tülikas kohustus, mis segab ettevalmistust laupäevaseks liigamänguks.

Leave a comment:

Working...
X