Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tom K
    replied
    Oskab keegi välja tuua nimekirja kõigist kihlveopettusega vahelejäänutest? Mis Transi puutub, siis seal oli minu mäletamist mööda lisaks Ussoltsevile tublisti teisigi kahtlusaluseid, muidu tulevad veel meelde Ossipov ja Gussev, Kulik oma Soome klubiga... igal juhul kipuvad kõik need toredad inimesed olema just homo soveticuse esindajad, mitte "jumekad ja eksootilised".

Samuti on kihlveopettused tuntud kui "vene haigus", kus (kui meediaallikaid uskuda) pidid seda usinalt praktiseerima suisa pooled madalamates liigades pallivatest klubidest.

Leave a comment:

• janiion
    replied
    Kui lubate... minu meelest on äärmiselt veider, kuidas Tokarev praegu tanki lükati. Nii arvatava pettuse osas kui ka rahvuslikust vaatenurgast.
    Kui Transist Ussoltsev vahele võeti oli tegemist kogu meeskonna häbiplekiga, mida maha pesta on tänini praktiliselt võimatu. Ma ei näe, et keegi nimetaks Tallinna Kalevit, kui meeskonda, läbikukkunud koosluseks, kelle asi on Eesti jalgpallikaardilt nah** tõmmata. Sest eestlane olla on uhke ja hää?
    Kui kanatiibu müüv jumekas ja eksootiline kodanik ei suuda eesti keelega päris toime tulla, siis minnakse sujuvalt üle inglise keelele. Seejuures leides ennast pigem meeldivast situatsioonist. Naeratame ning ütleme „Ah, it’s ok. Can you give us some napkins also. Thank you. Here’s a tip.“
    Kui leti taga oleks venelane…
    Kuidas see siia puutub? Lihtsalt assotseerus. Rahvaste sõpruse nimel mõtlesin, et tulistan esimesena.
    Mis puudutab Kalevi viimase aja vormikõverat, siis võivad kõik need suured kaotused (ja mitte ainult suured) olla ju kihlvepettusega mustatud. Ehk kasutas meeskond (loe: Tokarev) tekkinud imagot ideaalselt ära. Ei tea. Ka mina olin isiklikult suuresti veendunud, et Levadia lööb teisel poolajal veel 2-3 väravat. Samas vaadake ka meeskonna kaitseliini viimastes mängudes. See on ju, vabandage väga, täielik naljanumber. Praegu tuli välja, et Tokarev tegi üksinda terve mängu ära. Ma ei oleks selles nii kindel.
    Ma ei taha verd näha, ärge saage valesti aru, lihtsalt torkas pähe.
    Davai.

Leave a comment:

• ZanniN
    replied
    Algselt postitas maisi lapsed Vaata postitust
    aga olgem ausad,kalev ei anna isegi poolprofi möötu välja,seda näitab ka tabeliseis!
    Värnik ei andnud ka profisportlase mõõtu välja oma 14-aastaste tüdrukute bängimisega aga kuna kogemata kobisats omale medali hakkas ka palka/regulaarseid toetusi saama ja lõpuks oli ikkagi tegu profisportlasega.
    Lühidalt öeldes: See staatus ei tulemustega seotud.

Leave a comment:

• maisi lapsed
    replied
    aga olgem ausad,kalev ei anna isegi poolprofi möötu välja,seda näitab ka tabeliseis!

Leave a comment:

• ZanniN
    replied
    See ei loe. Sa ei nimeta meeskonda üks kümnendik profiklubiks. Poolprofi klubi annab aimu, et on mängijaid, kes saavad klubilt palka ja on mängijad, kes ei saa.

Leave a comment:

• maisi lapsed
    replied
    Alla poole ikka,kui ainult paar

Leave a comment:

• ZanniN
    replied
    Algselt postitas riivo.94 Vaata postitust
    Kumb see Kalev on, kas profiklubi? Ikkagi 7 välismaalast ja need peavad ju profid olema, muidu ei tohi mängida. jee
    Paari palgalise mängimine ei tee klubist profiklubi vaid poolprofid.

Leave a comment:

• riivo.94
    replied
    Kumb see Kalev on, kas profiklubi? Ikkagi 7 välismaalast ja need peavad ju profid olema, muidu ei tohi mängida. jee

Leave a comment:

• keemiainsener
    replied
    Pagan, oleks võinud Tokarevi ärasaatmisega oodata siiski - Tammekal oleks ju laupäeval hädasti 3p tarvis olnud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    V***u see jalgpall! MR. HAPPYMAN!!! Raimo, järgmine kord ürita Must Q kokku saada!

Leave a comment:

• er1k
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Palun järgmisel korral lisada ürituse toimumise kuupäev. Ma ei ole küll väga laisk, aga siiski piisavalt laisk, et lõustavihikust kuupäevade otsimine mulle ebameeldiva emotsiooni tekitaks.
    Lootsin, et nädalapäevadest piisab.

Teisipäeval, 31. juuli kell 18.45 - JK Tallinna Kalev vs. Nõmme JK Kalju

Laupäeval, 4. augustil kell 13:00-21:00 - Vutipidu: JK TALLINNA KALEV - FC FLORA koos August Hundi, Mr. Happymani & BändCämpi noortebändidega

Leave a comment:

• valera
    replied
    да я помню эти игры, ну сейчас в каком состоянии калев, пайде и куресарэ проиграли, причем тут вратарь если защита не играет

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas valera Vaata postitust
    то что как команда играет , а если забивают такие голы , то почему сразу ставки ? команды то тоже не слабые
    посмотрел ещё раз голы... мне 4. и особенно 5. показались слабаками.... 3. нормальный и 6. классно.
    а левадия... в апреле играли с ними 1:2 а в май 0:0

как вы думаете на счёт необычных ставок на 0:5?
    не могло ли там быть заработок ну скажем... не очень честным и спортивным путём? хоть теоретически вариант?

Leave a comment:

• dareth
    replied
    valera, panusta tulevikus narva mängude peale ja rahu majas.

Leave a comment:

• valera
    replied
    то что как команда играет , а если забивают такие голы , то почему сразу ставки ? команды то тоже не слабые

Leave a comment:

Working...
X