Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Subbotini tõukamine oli tõesti kole, penalti kohta parem midagi ei ütle - kaitsjal oli käsi üleval, seega paistis nagu rohkem õige asjana. Aga teisele väravale eelnenud vilistamata viga.. no kuulge - mängud on selliseid pisikesi vigu täis. Usun, et Kalevi vastu võib ka sama suguse video kokku monteerida.
Sul seda pole videos, et äkki enne Kalevi väravat eksis kohtunik teie kasuks?
Mis nendesse olukordadesse puutub, siis tõukamine on kindlasti kaart ja värv on kohtuniku otsustada. Samas on palliga töllerdamine kollane.
Pendla suhtes erilisi kaebusi pole, Morozov selle tüübi kätt, ma arvan, pea kohale ei tõuganud.
Subbotin lükkas teda selga, ta isegi ei hüpanud.
Ei eksinud kohtunik meie kasuks Tomsoni väravale eelnenud olukorras. aroonia.
Petersoost rääkides siis vana möllas täiega nagu oleks Bayern CLi võitnud.
Ma püüdsin ka oma mõtted ja arusaamised kirja panna, kuid arvuti viskas vimka. Aga Pras märkis ühe olulisema asja ära ning mis seal's ikka rohkem heietada.
Edit: ajah, ilmselt tuleb uuel nädalal ka paar huvitavat uudist Kalevi osas.
Okei, oli paar kaheldavat otsust (Penalti olukord, Subbotini tõuklemine, mõni ehk veel?), aga viimase naela lõi Kalev ikkagi ise oma väravasse ehk siis Mitsu õnnetu omavärav. Selles osas ei saa küll vilemehi süüdistada, et võit käest võeti või eksin? Loomulikult on Kalev sümpaatne sats ja kaotust on valus alla neelata, aga ainult vilemehi süüdistada on ka ju natukene narr.
Neelake see alla ja olge üle, Kalevil on piisavalt sisu, et ka vilemeeste soosinguta tulemus ära teha. Väärikalt kaotamine näitab ka midagi. Hetkel on peale igat mängu Kalevi teemas mingisugune ühepoolne mõne minutiline videoklipp, kus sõimatakse kohtunikke.
Minu meelest meenutab see juba nagu Kalev/Cramot ja Aivar Kuusmaad, kes oma vigade tõttu peale igat kaotust kohtunikke süüdistavad. Samas kui võidetakse on kõik allrait. Vilemehed eksivad ja kindlat tõde on raske leida, kuid kes keelas teil Levadia vastu veel mõni värav lüüa ja tulemus enne 85. minutit ära vormistada?
Ärge saage valesti aru, Levadia sats on minu jaoks kõige ebasümpaatsem meeskond üldse. Minu meelest võiksid nad mängida kasvõi esiliigas.
Silver sa oled ka tore poiss.
Keegi ei eita, et Levadia on meist tugevam ja kvaliteetsem sats. Asi ongi selles, et tänapäeva vutt on nii pisiasjades kinni ja antud olukorras mis videos aset leidsid määrasid ka selle mängu saatuse. Me pole nii tugev sats, et Levadia sugusel satsil puur täis lüüa.
Lihtsalt kurb on see,et annad endast kõik ja siis tuleb ja teeb keegi mängu ära. Kõige kurvem on see,et see pole vastasmeeskonna mängija vaid ...
Mis meil muud üle jääb kui edasi sammuda ja loota, et tulevikus selliseid olukordi enam ei teki.
Okei, oli paar kaheldavat otsust (Penalti olukord, Subbotini tõuklemine, mõni ehk veel?), aga viimase naela lõi Kalev ikkagi ise oma väravasse ehk siis Mitsu õnnetu omavärav. Selles osas ei saa küll vilemehi süüdistada, et võit käest võeti või eksin? Loomulikult on Kalev sümpaatne sats ja kaotust on valus alla neelata, aga ainult vilemehi süüdistada on ka ju natukene narr.
Neelake see alla ja olge üle, Kalevil on piisavalt sisu, et ka vilemeeste soosinguta tulemus ära teha. Väärikalt kaotamine näitab ka midagi. Hetkel on peale igat mängu Kalevi teemas mingisugune ühepoolne mõne minutiline videoklipp, kus sõimatakse kohtunikke.
Minu meelest meenutab see juba nagu Kalev/Cramot ja Aivar Kuusmaad, kes oma vigade tõttu peale igat kaotust kohtunikke süüdistavad. Samas kui võidetakse on kõik allrait. Vilemehed eksivad ja kindlat tõde on raske leida, kuid kes keelas teil Levadia vastu veel mõni värav lüüa ja tulemus enne 85. minutit ära vormistada?
Ärge saage valesti aru, Levadia sats on minu jaoks kõige ebasümpaatsem meeskond üldse. Minu meelest võiksid nad mängida kasvõi esiliigas.
Eilse kohtumise videointervjuud. Sõna saavad Kalevi keskväljamootor Elbasan Kabashi ja treener Daniel Meijel ning FC Levadia kapten Igor Morozov ja peatreener Marko Kristal.
CczValgustagem: et isegi Levadia esindajad olid isand Martini otsuste üle ekstaasis. Ega siin muud öelda pole. Rootsi Kunni arvates on muidugi tänapäevane algpallilahing võrreldav kunagise sõjataktikaga, kus armee esimene liin on lihtsalt kahuriliha, kuid noh, rumalate inimestega ei tasu erinevate strateegiate ja taktikate teemal mõtet diskuteerida. Eriti veel seda arvestades, kus kanapimeduses ei saada aru, et oma lemmikmeeskond kaotas just taktika tõttu ning sellele vaatamata nimetatakse võitjaid rottideks (või jumal teab, kuidas täpselt, sest keda see ikka kotib).
Herr Raimo, tunnista nüüd ausalt, mitu kurbusenapsi sul hinge all oli selle postituse tegemise hetkeks?
CczValgustagem: et isegi Levadia esindajad olid isand Martini otsuste üle ekstaasis. Ega siin muud öelda pole. Rootsi Kunni arvates on muidugi tänapäevane algpallilahing võrreldav kunagise sõjataktikaga, kus armee esimene liin on lihtsalt kahuriliha, kuid noh, rumalate inimestega ei tasu erinevate strateegiate ja taktikate teemal mõtet diskuteerida. Eriti veel seda arvestades, kus kanapimeduses ei saada aru, et oma lemmikmeeskond kaotas just taktika tõttu ning sellele vaatamata nimetatakse võitjaid rottideks (või jumal teab, kuidas täpselt, sest keda see ikka kotib).
Ja seda et Mart Martin ise ehmatas ka ära pärast penalti määramist näitas juba see et alguses tahtis ta anda kaardi käega mängu eest. Kohale jõudes ja vaatades kuidas maandus Armeani ja kust mängija sai vigastada siis oli tallegi selge et pennut pole. Ja nüüd kindlalt tahate teada mix ta oma ostust ei muutnud, see näitas et ta pole hea kontunik. Hea kohtunik peale valet otsust võtab nõuks muuta oma otsust ja teha mis on õige aga Martin kartis levadia mehi niipalju et lasi ennast sõnaotseses mõttes täis. Ja kui oli Morozovi vea ka võtmata jätnud ja sellest tuli leva värav siis üritas tagasi teha Kalevile kui vilistas ära asju mida polnud terve mäng vilistand.
Leave a comment: