Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oli jah kuidagi nii ja naa...

Kommentaar

Algselt postitas tirrraaa Vaata postitust
      Oli jah kuidagi nii ja naa...

Ütleme nii,et Kalev sai viigi kohtuniku abiga,mingit penaltit nu sorry ei olnud isegi Kalevi vennad pärast mängu ise ütlesid aga jah oli kuidas oli.
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
        Ütleme nii,et Kalev sai viigi kohtuniku abiga,mingit penaltit nu sorry ei olnud isegi Kalevi vennad pärast mängu ise ütlesid aga jah oli kuidas oli.
        Ei tea, kes Kalevi vendadest seda ütles, ise seisin täpselt samal joonel, kus viga tehti ja nägin olukorda enamikest pealtvaatajatest ilmselt üksjagu paremini. Pall oli viljandlase kontrolli alt väljunud, Kiis oli sellele järele spurtimas, külje pealt aga niideti maha. Kui see olukord polnud penalti, siis ma ei teagi, mille eest veel penalteid anda

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
          Ei tea, kes Kalevi vendadest seda ütles, ise seisin täpselt samal joonel, kus viga tehti ja nägin olukorda enamikest pealtvaatajatest ilmselt üksjagu paremini. Pall oli viljandlase kontrolli alt väljunud, Kiis oli sellele järele spurtimas, külje pealt aga niideti maha. Kui see olukord polnud penalti, siis ma ei teagi, mille eest veel penalteid anda

Kui Tuleviku kaitsija oli palli ära löönud tuli Kiis ise kaitse mängijale jalgadesse ja meisterlikult kukutud ja teenitud penalt nuu ok oli kuidas sellega aga Sarapi käitumist ei saa nagu millegiga õigustada kogu mängu aint kohtunike surus ja sõimas Kotter,Kaldma oleks juba ammu minema saatnud.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Kui Tuleviku kaitsija oli palli ära löönud tuli Kiis ise kaitse mängijale jalgadesse
            Irw
            Ja kes siis ikka Kalevlastest ütles,et see polnud penalti?
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
              Kui Tuleviku kaitsija oli palli ära löönud tuli Kiis ise kaitse mängijale jalgadesse ja meisterlikult kukutud ja teenitud penalt nuu ok oli kuidas sellega aga Sarapi käitumist ei saa nagu millegiga õigustada kogu mängu aint kohtunike surus ja sõimas Kotter,Kaldma oleks juba ammu minema saatnud.
              Vaata, kui oleks mõni muu kohtunik olnud siis äkki ta oskaks vilistada kah, ja siis ei oleks põhjust mölised? või mis? Paratamatult Israel EI oska vilistada.

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
                Kui sa pead silmas, et üks teletäht sai platsi ääres 90 minutit segamatult kohtunikku sõimata ja õpetada, siis olen ma sinuga nõus. Mõni kõrgema eneseväärikusega vilemees oleks ta sealt ammu minema saatnud.
                ringkaitse, jah?:P
                kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

to Kaitz:
                  Kotter oleks viljandlastele kollaseid ja punaseid lehvitanud ja olekski rahulikum olnud
                  kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

igaks juhuks panen kirja, et homne mäng Levadiaga toimub A. Le Coq Arena I muruväljakul.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                      igaks juhuks panen kirja, et homne mäng Levadiaga toimub A. Le Coq Arena I muruväljakul.
                      et siis 18.45 jh?
                      aga, kas maksab kaa sissepääs vms? (A)
                      {9}

Kommentaar

jep, 18.45. pilet maksab 25 krooni.

Kommentaar

huvitav mix kalevil vaid 1 varumees täna kaasas saarel?

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
                            ja see ka väravavaht
                            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas masturr Vaata postitust
                              liiga hea ilm et kuresse sõita..pealegi laupäevane päev

Kommentaar

Kas Kalevi fenomen hakkab lõppema?

Kommentaar

Working...
                                X