Oli jah kuidagi nii ja naa...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas tirrraaa Vaata postitustOli jah kuidagi nii ja naa...
Ütleme nii,et Kalev sai viigi kohtuniku abiga,mingit penaltit nu sorry ei olnud isegi Kalevi vennad pärast mängu ise ütlesid aga jah oli kuidas oli.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustÜtleme nii,et Kalev sai viigi kohtuniku abiga,mingit penaltit nu sorry ei olnud isegi Kalevi vennad pärast mängu ise ütlesid aga jah oli kuidas oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raimo Vaata postitustEi tea, kes Kalevi vendadest seda ütles, ise seisin täpselt samal joonel, kus viga tehti ja nägin olukorda enamikest pealtvaatajatest ilmselt üksjagu paremini. Pall oli viljandlase kontrolli alt väljunud, Kiis oli sellele järele spurtimas, külje pealt aga niideti maha. Kui see olukord polnud penalti, siis ma ei teagi, mille eest veel penalteid anda
Kui Tuleviku kaitsija oli palli ära löönud tuli Kiis ise kaitse mängijale jalgadesse ja meisterlikult kukutud ja teenitud penalt nuu ok oli kuidas sellega aga Sarapi käitumist ei saa nagu millegiga õigustada kogu mängu aint kohtunike surus ja sõimas Kotter,Kaldma oleks juba ammu minema saatnud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKui Tuleviku kaitsija oli palli ära löönud tuli Kiis ise kaitse mängijale jalgadesse ja meisterlikult kukutud ja teenitud penalt nuu ok oli kuidas sellega aga Sarapi käitumist ei saa nagu millegiga õigustada kogu mängu aint kohtunike surus ja sõimas Kotter,Kaldma oleks juba ammu minema saatnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustKui sa pead silmas, et üks teletäht sai platsi ääres 90 minutit segamatult kohtunikku sõimata ja õpetada, siis olen ma sinuga nõus. Mõni kõrgema eneseväärikusega vilemees oleks ta sealt ammu minema saatnud.kogu mu noorus möödub foorumis
Kommentaar
-
Algselt postitas Raimo Vaata postitustigaks juhuks panen kirja, et homne mäng Levadiaga toimub A. Le Coq Arena I muruväljakul.
aga, kas maksab kaa sissepääs vms? (A){9}
Kommentaar
-
Algselt postitas masturr Vaata postitusthuvitav mix kalevil vaid 1 varumees täna kaasas saarel?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas masturr Vaata postitusthuvitav mix kalevil vaid 1 varumees täna kaasas saarel?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar