Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

40 peaks olema ja sooduspilet 25 .

Kommentaar

tänan väga.

Kommentaar

Sarapi poisid on parimad ! Ma olen rikas !

Kommentaar

Sellised asjad on ainult siinses meistriliigas võimalikud, kus tribüün asub teisel väljakul.

Aga tore oli vaadata, kus Tartu noored poisid tegid tasemepoolest kõvemate kuttide vastu esimesel kolmeveerandtunnil, mis soovisid.

Mõnel palluril tundus muidugi, et reede õhtu oli üpriski pikk.

Kommentaar

hea töö, Tammeka!!!!
            Elu!!!
            Siiski peaksin mainima, et mäng oleks võinud vabalt lõppeda ka seisuga 6:6 näiteks..... irw. Nii osavalt raiskasid meeskonnad võimalusi
            Meie noored olid aga päris heas konditsioonis ja paremini valmis kui kalevlased.
            kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Sellised asjad on ainult siinses meistriliigas võimalikud, kus tribüün asub teisel väljakul.

Aga tore oli vaadata, kus Tartu noored poisid tegid tasemepoolest kõvemate kuttide vastu esimesel kolmeveerandtunnil, mis soovisid.

Mõnel palluril tundus muidugi, et reede õhtu oli üpriski pikk.
              Päris hää oli läbi võre jalkat vaadata ja omadele kaasa elada. Ja "tribyyn" superhea. Paremat ei saagi ju enam soovida. Ja nagu kõigest sellest veel vähe olex, myydi ka pileteid! Seda, et mängul puudusid nii tabloo kui ka teadvustaja, pole mõtet mainidagi. Kahju, et meie fännid täna nii uimased olid, aga nuh hea et kohalegi oma p.... veeti. Hooaja parim mäng.

Kommentaar

teadustaja oli, aga helitehnika oli null (koma üks)
                "otsatribüünile" ei pidanud piletit ostma
                tabloo oli A le Coqi peaväljakul ilmselt
                meie fänne oli päris hästi võõrsil mängu kohta
                viimaseKAHE hooaja parim mäng
                kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Ametlikult oli igalpool kirjas, et toimub 1. muruväljakul. Miks toimus mäng tagumisel väljakul ja miks 1. väljakul (see kus on ka tribüün) polnud üleüldse joonigi ei oska ma küll öelda.

Kommentaar

Pohlak keelas ära !

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                      Ametlikult oli igalpool kirjas, et toimub 1. muruväljakul. Miks toimus mäng tagumisel väljakul ja miks 1. väljakul (see kus on ka tribüün) polnud üleüldse joonigi ei oska ma küll öelda.
                      Seal tehti muruhooldust, vähemalt neljapäeval olid lindid mõnedes kohtades ümber veetud.

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
                        Seal tehti muruhooldust, vähemalt neljapäeval olid lindid mõnedes kohtades ümber veetud.
                        Huvitav miks seal täna siis juba esiliiga mäng peeti??

Kommentaar

krt see laupäevane mäng oli ikka tõesti tasemel. Enne mängu tiirutasin staadioni ümber, kuna ma ei saanud aru, kuidas vaatama pääseb, lõpuks nägin, et peab vaatama vabsjee mingilt teiselt väljakult ning istuma betooni peal. Võiks nagu asja tõsisemalt võtta. Enne, kui siukesed asjad ära ei kao, jääbki ML'i külastama 100 inimest.

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
                            Muruhooldus sai valmis!?!
                            FC Flora

Kommentaar

Hahah üks päev rohkem hooldab küll rohkem, no krt Pohlaku orgunn on see, ta ei luband Kalevil mängida I muruväljakul

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
                                Esiliiga mäng peeti II muruväljakul. Esimesel murul on ikka lindid lapitud kohtade ees.
                                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Working...
                                X