Algselt postitas Jürvi-Hool
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks ei ole publikut Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas GairiKui olen Kalevi mängudel käinud, siis külmematel aegadel tulen sealt alati ära nägu punane, kintsud ja tagumik külmetunud ja mille eest? Mida ma nii põnevat siis nägin...? Mitte midagi. Aga loll olen järgmine kord ka kohale lähen, kuid - tuleb ju käia Raimole rõõmu tegemasWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustNõmme JK Kalju 334.22
Tallinna FC Levadia 288.89
Tartu JK Maag Tammeka 220.17
Tallinna FC Flora 213.83
Pärnu JK Vaprus 166.33
JK Tallinna Kalev 152.28
Tallinna FC TVMK 130.67
JK Sillamäe Kalev 115.28
Viljandi JK Tulevik 111.89
Narva JK Trans 109.94
Selle hooaja keskmised siis sellised. Kogu liiga keskmine kuskil 185.
Sama lugu ka Sillamäega, see nende 115 ilmestab suht suure %-ga nende enda kodupublikut. See eelnev ei tähenda, et ma üritaks kunstlikult mingeid numbreid tugevamate ja osasid nõrgematena näidata. Lihtsalt hakkasin selle peale mõtlema.
Uue hooaja publiku keskmised publikunumbrid saavad ilmselgelt olema järjekorras
1. Kalju
2. Tammeka
3. Sillamäe
4. Flora?
5. Levadia?
Pärnu võiks võtta 3.-4. koha, kuid kui jätkavad oma Ukrainlaste toomist,samal ajal eesti poistele õlale patsutusega tasumist, siis ei ole neil sinna loota.
Miks siuke pakkumine?
1. Kalju puhul ei tohiks väga küsimust tekkida, ilmselt jätkavad publiku staadionile meelitamist
2. Tammeka saab tagasi oma vana hea nime, sats muutub suht eestikeskseks (treeneril on ka siin oma roll) ja inimesed hakkavad taas Tartus jalksi vaatama
3. Sillamäel on lihtne end siduda kohalike elanikega + kui tõesti ambitsioonid ja rahaline seis lubab südikamalt mängida, siis peaks kindlasti publik ka suurenema. Kui see rahaline süst tõepoolest tuleb, ei imestaks väga ka kui võideldakse Kaljuga 1. koha pärast.
Flora ja Levadia toovad publikut, kuid mitte nii palju + Levadia kannatab läbi selle, et ilmselt nende tase langeb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustNõmme JK Kalju 334.22
Tallinna FC Levadia 288.89
Tartu JK Maag Tammeka 220.17
Tallinna FC Flora 213.83
Pärnu JK Vaprus 166.33
JK Tallinna Kalev 152.28
Tallinna FC TVMK 130.67
JK Sillamäe Kalev 115.28
Viljandi Tulevik JK 111.89
Narva JK Trans 109.94
Selle hooaja keskmised siis sellised. Kogu liiga keskmine kuskil 185.
Ühesõnaga publikumagnetite top 10:
Tallinna FC Flora 299,5
Nõmme JK Kalju 292,83
Tallinna FC Levadia 238,67
Viljandi Tulevik JK 199,67
Narva JK Trans 178,89
Tallinna FC TVMK 158 ,56
JK Tallinna Kalev 144,67
JK Sillamäe Kalev 120,44
Pärnu JK Vaprus 117,61
Tartu JK Maag Tammeka 108,22
Kommentaar
-
Kodumängud
Nõmme JK Kalju 334.22
Tallinna FC Flora 213.83
Võõrsil mängud:
Tallinna FC Flora 299,5
Nõmme JK Kalju 292,83
Nõmme Kalju on parim, sest näitajad on kõrged nii kodus kui ka võõrsil. Floral ainult võõrsil mängude oma vähe parem aga kodumängudel on endiselt tühjad tribüünid võrreldes Kaljuga.
Nõmme Kalju parim on.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKodumängud
Nõmme JK Kalju 334.22
Tallinna FC Flora 213.83
Võõrsil mängud:
Tallinna FC Flora 299,5
Nõmme JK Kalju 292,83
Nõmme Kalju on parim, sest näitajad on kõrged nii kodus kui ka võõrsil. Floral ainult võõrsil mängude oma vähe parem aga kodumängudel on endiselt tühjad tribüünid võrreldes Kaljuga.
Nõmme Kalju parim on.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustsest näitajad on kõrged nii kodus kui ka võõrsil.
Kommentaar
-
TEHKE NÜÜD ÜKS POSITIIVSE PEALKIRJAGA TOPIC KA!
Rahvast tuleb staadionile järjest juurde---- näiteks selline.
Mul on siiber ees sellest vingumisest ja halamisest... SITAKS palju on häid asju jalgpallis ja SITAKS palju on asjad paremuse poole liikunud... MIKS TE KESKENDUTE KOGUAEG NEGATIIVSELE?
Uskuge mind, otsige ülesse väiksed positiivsed asjad, rääkige nendest, arendage ja levitage positiivseid sõnumeid ja te näete, et asjad hakkavad paremaks minema!
Tänan tähelepanu eest!
Kuno
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustTEHKE NÜÜD ÜKS POSITIIVSE PEALKIRJAGA TOPIC KA!
Rahvast tuleb staadionile järjest juurde---- näiteks selline.
Mul on siiber ees sellest vingumisest ja halamisest... SITAKS palju on häid asju jalgpallis ja SITAKS palju on asjad paremuse poole liikunud... MIKS TE KESKENDUTE KOGUAEG NEGATIIVSELE?
Uskuge mind, otsige ülesse väiksed positiivsed asjad, rääkige nendest, arendage ja levitage positiivseid sõnumeid ja te näete, et asjad hakkavad paremaks minema!
Tänan tähelepanu eest!
Kunosigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar