Algselt postitas PraS
Vaata postitust
Mida sina siis sellest võidaks kui me selle jalgpalli sellisel kujul kõik p***e saadame ja oma aega ja raha mujale suuname?
Arvad, et Levada ja teised sõltumatud klubid koos nende juhtidega ei arva nii nagu Kalju "Märatsev juhatuseliige"?
Väiksemate klubide juhid ei mängi kaasa suurt mängu ja neid vaigistatakse 10 palli või väravate taha võrgu ostmisega, või treenerile stipendiumi määramisega!!!!
Eksid kallis sõber, keegi peab hakkama oma suud lahti tegema ja oleks aeg kui nüüd sina OMA roosad prillid eest võtaksid ja nats reaalsemat pilti vahelduseks zuumiksid!
Ja siinkohal ma täpsustan, mul pole mitte midagi ühegi Flora mängija, fänni või klubi vastu tervikuna... Kõik need kes selle vapi taha on koondunud teevad oma asja rohujuure tasandil nii nagu suudavad, aga kõik see mis toimub kuskil kõrgemal ajab mind varsti oksele! Pigem on mul TOHUTU respect et Flora mängijad selliste palgajamade ja igasuguste muude jaburduste kiuste liiguvad meistritiitli suunas!!!!
Võite mind nüüd samuti nimetada "märatsevaks juhatuseliikmeks", lööge risti, tehke plakat ja tulge kalju mängule KUNO ON TALLINNA HÄBI, see ei muuda minu arvamust ja ma ei karda seda kõva häälega välja öelda (erinevalt paljudest kes ainult anonüümselt koridorides sosistavad).
Ja kui meie väited ei peaks paika, siis on nendel inimestel kelle käes on võim võimalus see soliidselt oma käitumisega ja tegudega ümber lükata!
Kommentaar