Algselt postitas Meelis M

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse

X
- 

No ma usun,et esiliiga taseme nad mängivad ilusti välja.Kahjuks jah,Ronaldinhot Barcast ei õnnestunud hankida...ehk järgmiseks hooajaks."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
 - 

Mnjah, polnud Taavi vilepartiil viga midagi, vaid äärekohtunik tegi paar mulkat ja lasi Kaljule sulust ära lüüa. Kas keegi sai aru, mille eest Mitt sai kollase? Oli nagu mänguline moment ja siis äärekohtunik kabetas äkki mingi naljaka otsuse...
Kommentaar
 - 

Algselt postitas -Raul- Vaata postitustMnjah, polnud Taavi vilepartiil viga midagi, vaid äärekohtunik tegi paar mulkat ja lasi Kaljule sulust ära lüüa. Kas keegi sai aru, mille eest Mitt sai kollase? Oli nagu mänguline moment ja siis äärekohtunik kabetas äkki mingi naljaka otsuse...
kas ta mitte salaja vastast (Külm) nn ei töödelnud?minge Kingissepa praami peale
Kommentaar
 - 

ei mängi ju, nad on suvalised brasiilia palmide alt kokku korjatud töötud ma arvan, või siis uue treeneri isiklikud sõbrad, kelle ta kaasa võttis kuna ei tahtnud eestis üksi olla.Algselt postitas manifest Vaata postitustNo ma usun,et esiliiga taseme nad mängivad ilusti välja.Kahjuks jah,Ronaldinhot Barcast ei õnnestunud hankida...ehk järgmiseks hooajaks.
see äärepoolik on nii olematu tehnikaga, et jube.
keskkaitse samuti - päris mitu korda seikles vastaste rünnaku ajal ringi nii, et vastane läks vabalt üks ühele...ja kui mu mälu mind ie peta, siis tuli sealt ka värav, kui mitte rohkem.
Kommentaar
 - 

nad läksid selle vastase kapteniga kättpidi kokku korra ja siis äärekohtunik kutsus ta peakohtuniku enda juurde ja lasi kitseAlgselt postitas -Raul- Vaata postitustMnjah, polnud Taavi vilepartiil viga midagi, vaid äärekohtunik tegi paar mulkat ja lasi Kaljule sulust ära lüüa. Kas keegi sai aru, mille eest Mitt sai kollase? Oli nagu mänguline moment ja siis äärekohtunik kabetas äkki mingi naljaka otsuse...
Kommentaar
 - 

polnud sellel äärepoolikul häda midagi , õnnestus tal isegi vahepeal 3st vennast kuidagi mööda saada ja ilusad tsenderdused ründajatele tulid ka.Algselt postitas Meelis M Vaata postitustei mängi ju, nad on suvalised brasiilia palmide alt kokku korjatud töötud ma arvan, või siis uue treeneri isiklikud sõbrad, kelle ta kaasa võttis kuna ei tahtnud eestis üksi olla.
see äärepoolik on nii olematu tehnikaga, et jube.
keskkaitse samuti - päris mitu korda seikles vastaste rünnaku ajal ringi nii, et vastane läks vabalt üks ühele...ja kui mu mälu mind ie peta, siis tuli sealt ka värav, kui mitte rohkem.
sa räägid nagu ise oleksid ronaldinho

Kommentaar
 - 

hea timoAlgselt postitas Hoe Vaata postitustpolnud sellel äärepoolikul häda midagi , õnnestus tal isegi vahepeal 3st vennast kuidagi mööda saada ja ilusad tsenderdused ründajatele tulid ka.

panid mellu paika :P
Kommentaar
 - 

ma pole seda öelnud hoeninho, minu tase on ikka sitaks madalam kui ronaldinhol, või siis sellel samal pikal poisil.Algselt postitas Hoe Vaata postitustpolnud sellel äärepoolikul häda midagi , õnnestus tal isegi vahepeal 3st vennast kuidagi mööda saada ja ilusad tsenderdused ründajatele tulid ka.

aga vaata kuidas ta neist mööda sai, sinu poolt mainitud kolmest mehest - selgelt oli tegu õnnega ju
Kommentaar
 - 

Mees julges minna üritama kolme mehe vastu üksi läbi minna, mees töötab iga mäng rohkem kui teised. Minu meelest pole mängijalt rohkem midagi soovida. Luua värava võimalusi teistele, ise lüüa kui võimalus tekib ning võidelda iga palli pärast.Algselt postitas Meelis M Vaata postitustma pole seda öelnud hoeninho, minu tase on ikka sitaks madalam kui ronaldinhol, või siis sellel samal pikal poisil.
aga vaata kuidas ta neist mööda sai, sinu poolt mainitud kolmest mehest - selgelt oli tegu õnnega ju
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar