Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Festivali piletid jõuavad kõikide Nõmme elanike postkastidesse. Läbi piletikampaania ja võimsa turunduse ootab klubi selle aasta Meistriliiga publikurekordit, mis samuti märgiks uut Hiiu staadioni täituvusrekordit.
Mehed, kas te teete nalja või!? Ma olen Nõmme elanik juba viimased 10 aastat, aga kus on lubatud pilet? Tundub, et olete jälle suure mulli suutnud puhuda.
Festivali piletid jõuavad kõikide Nõmme elanike postkastidesse. Läbi piletikampaania ja võimsa turunduse ootab klubi selle aasta Meistriliiga publikurekordit, mis samuti märgiks uut Hiiu staadioni täituvusrekordit.
Mehed, kas te teete nalja või!? Ma olen Nõmme elanik juba viimased 10 aastat, aga kus on lubatud pilet? Tundub, et olete jälle suure mulli suutnud puhuda.
Nädal on veel aega, küllap postiljon varsti toob .
Olemegi kõvade kopsudega mehed, puhume Hiiul suuri nätsumulle
Otsepostituse kanded algavad tuleval nädalal, kindlasti leiad mängupileti oma postkastist
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Isenesest väga super üritus. Iga ML i klubi peaks midagi seesugust korraldama.
Aga tekkis üks küsimus. Kuna selle ürituse korraldamine on üksjagu kulukas ja sealt tagasi ei saa ju mitte midagi( vb leidub isegi 3 inimest kes pileti ostavad pluss õlle müük). Et, kes selle ürituse kinni maksab? Ja miks ta seda teeb?
Tasuta lõunaid ju pole siin maailmas.
Vot see on juba Korraldaja ärisaladus
Kindlasti ostetakse pileteid ja kui sa reklaame oskad jälgida, siis näed et üritusel on palju sponsoreid. Miks sponsorid on selle projektiga liitunud? Sellepärast, et usuvad Kalju tegemistesse.
Nautige Jalgpallifestivali ja teistel klubidel soovitan ka julgemalt suuremaid projekte ette võtta!
Kohtume Hiiu staadionil nädala pärast!
Kommentaar