Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Pöial perses arvuti ees istumine, teiste kodukatel apsakate otsimine ja siis idiootselt nina alla hõõruda on normaalne? Võiks ju nii palju mõistust olla, et väikest apsakat tabada ja suu kinni hoida aga ei...
Ei provotseeri, seega ära vastaINTER ARMA CARITASKommentaar
-
Kommentaar
-
Kui peaks juhtuma ,et Kalju pääseb Meistriliigasse siis millisel staadionil kavatsetakse kogu suve mängida? Kas kunstmurul ,Hiiul?
Kalju naiskond teatavasti juba lipsas kõrgemasse seltskonda ,kuigi natuke kahtlase nipiga. Vastane kasutas registreerimata mängijaid. Seaduse järgi on muidugi kõik õige aga mängutulemusi vaadates olid nad selgelt nõrgemad.
Loodan ,et meeskond võidab ülemineku ausas võiitluses.FCF ForeverKommentaar
-
Kui peaks juhtuma ,et Kalju pääseb Meistriliigasse siis millisel staadionil kavatsetakse kogu suve mängida? Kas kunstmurul ,Hiiul?
Kalju naiskond teatavasti juba lipsas kõrgemasse seltskonda ,kuigi natuke kahtlase nipiga. Vastane kasutas registreerimata mängijaid. Seaduse järgi on muidugi kõik õige aga mängutulemusi vaadates olid nad selgelt nõrgemad.
Loodan ,et meeskond võidab ülemineku ausas võiitluses.
aus võitlus ongi see kui ei kasuta registreerimata mängijaid, kas pole, siis nii?
Ja enne kui me muretsema hakkame millisel staadionil me mängima hakkame kui ML pääseme, tuleb ikka sinna ML'i pääseda... ! Seega me enne ei muretse sellepärast kui on selge, et oleme endale ausa võitlusega koha kätte saanud. Küll me need küsimused ka ära lahendame sõbrake, ära muretse
Tule parem õhtul Hiiule ja lase kopsust tuuled välja
Kommentaar
-
Ma olen sel hooajal vähemalt pooltel kodumängudel käinud ja olen ka täna kohal. Magustoit on aga veel ees-üleminekumängud.
Vist väljendasin ennast valesti.Tahaks ,et edasipääseja selguks nii öelda mängu tulemusena aga mitte ,et seda mõjutaksid regamata mängijad jne.FCF ForeverKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar