(Vähemalt) pooleaastase vigastuse tingis ikka treeningutega liigvara alustamine. Või ma eksin?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustTänan vastamast myrgel, aga eriti ei veena teie jutt madalatest palkadest ja heast majandamisest. Ja uefa meistriraha peaks ju alles 2014. aasta kevadel saabuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEi meeldi mulle ka see teiste rahakotis sobramine. No kelle asi see on, kust ja kuidas Kalju raha saab ja end ära majandab? Järelikult saab ja majandab! Kõik!
yes-sir.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEi meeldi mulle ka see teiste rahakotis sobramine. No kelle asi see on, kust ja kuidas Kalju raha saab ja end ära majandab? Järelikult saab ja majandab! Kõik!ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Algselt postitas Diftong Vaata postitustSekundeerin Nahkpeale, kuid klausliga "seni-kuni ei ole vastupidist tõestatud"...
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKoondislaste eesti saab koduklubi ju UEFAlt nn boonust, mis katab ilusti palga ära ja jääb ülegi veel.
UEFA EURO 2012 bounty (list)
Kommentaar
-
Põnevate kuulujuttude asemel vaadake parem lõbusat videot:
DELFI VIDEO: Nõmme Kalju välismängijad tutvustavad end sulaselges eesti keeles!
Kommentaar
-
Melts sõlmis siis aastase lepingu
Kui Sander peaks ka lisanduma, siis Prins saab meeldiva probleemiga tegeleda, et keda põhis panna üldse äärepoolikusse ja mis formatsiooni üldse kasutada.
Ceesay Hiinasse? Mees, kes Eesti Meistriliigas väga palju mänguaega ei saanud aga välismaal on silma jäänud. Peaks motiveerima ka Eesti oma noormängijaid pingutama, et ka siit on võimalik teenida väga hea leping välismaal.
Adise ja Allani soov siia tulla aga kinnitab pigem, et kõikjal ei ole rohi rohelisem ja elu ilusam. Tuleb osata hinnata, mis on meil ning näha selle positiivseid külgi.
Tuleb põnev hooaeg, sest medaleid ja Meistritiitlit on vähem kui tõsiseid kanditaate: Kalju, Sillamäe, Flora, Levadia, kindlasti segavad kaarte ka Trans, Infonet ja Paide. Tammekalt ootaks pigem hooaeg hiljem tõsisemat sammu aga see vist ainult ilusaks unistuseks jääbki. Unustasin Tallinna Kalevi, kes võib ka veel üllatada kuskilt luuavarrest pauguga aga hetkel veel ei julgeks kõrgemat 8. kohast pakkuda neile.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar