Algselt postitas eston maravilha
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitust
oleks muidugi isetu samm,
aga on Paide Paradoks, mismoodi Kuressaare, kes uleminekumangude kokkuv6ttes Kaljust parem ei olnud, Meistriliigat rohkem tugevdaksGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSaaremaal küll ei käinud, aga Hiiul nad mu arust küll millegiga hakkama ei saanud. Kui ikka keskaitsja ei saa palli peaga puhtaks löödud, siis poel sellisega küll midagi teha. Isegi esiliigas mitte, neljanda liiga taseme veaksid ilusasti välja.
Ning Kalju mängib järgmine hooaeg raudselt Meistriliigas, ringleb ka igasugu värki siin...
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustOota, ma arvan, et ma juba tekitan sinus tundeid mida sa isegi ei oska kirjendada!
Kallis, sa loed ja loed aga ikka saad valesti asjadest aru.
Mina tolerantse inimesena näiteks ei salli väljandit "neegrijukud" kas sa ei arva, et see on natuke ebaviisakas. Samas ei saa ju nõuda sinult nii palju kui sa kohe ise ei suuda olla. Ma ei saa ju kasvatada sind.
Seega ma otseselt ei vaevu vastama isegi mitte! Olen poliitikli korekt!
Kuidas ma neid neegrijukusid siis kutsuma pean??? Afroameeriklasteks või??? Eestlased on neid alati neegriteks kutsunud ja minu arvates pole selles midagi halba.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSa ei tekita minus mingeid tundeid. Lihtsalt sa pole minu maitse.
Kuidas ma neid neegrijukusid siis kutsuma pean??? Afroameeriklasteks või??? Eestlased on neid alati neegriteks kutsunud ja minu arvates pole selles midagi halba.
Muide, eestis jah kasut. sõna neeger aga igasuguse lisandita.
Proovi mustanahaline..
Kommentaar
-
Kuulge, lapsed, võtaks nüüd äkki rahulikult. Oleme üksteise suhtes tolerantsed. Kalju Brasiillased tegid väga tublit tööd. Dona küll ei skoorinud palju, aga must töö ju tema poolt missugune.
Kalju ja Kuressaare on mõlemad väga head meeskonnad, mõlemad väärt Meistriliiga kohta, aga seekord oli lihtsalt Kalju parem. Küll Kure end järgmine aasta kõrgliigasse tagasi toob, aga muidugi ei tule see Kalju arvelt
P.S. Arruda jääb siis Kaljusse ning toote uusi brasiillasi ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSaaremaal küll ei käinud, aga Hiiul nad mu arust küll millegiga hakkama ei saanud. Kui ikka keskaitsja ei saa palli peaga puhtaks löödud, siis poel sellisega küll midagi teha. Isegi esiliigas mitte, neljanda liiga taseme veaksid ilusasti välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitust"võta üks ja viska teist" - tähelepanek kalju fännide kohta.
ja haavistu oleks sobiv mees seda kõnekäändu täide viimaParem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas coley Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKas sealt võib mõningaid pilte ka Kure koduka jaoks näpata?
Kommentaar
-
ilmekad ja õnnestunud pildid. Au ja kiitus fotohundile"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar