Algselt postitas Metsahall
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustimelik on see et treener kes brasiilia u17 viis maailmameistriks on eesti treener
Nõmme ongi ju väike Brasiilia"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas manifest Vaata postitustNo jah, kuidas võtta Aga meeskonna on ta igaljuhul mängima pannud, kuigi täienduste abiga aga ilusat mängu näidatakse küll. Kevadring ja sügisring olid ikka kaks erinevat. Mängupildilt.
Nõmme ongi ju väike Brasiilia
mõeldes fännidele, saab peatselt hiiu-rannas caipirinhat nautida
Kommentaar
-
KOKKUVÕTE:
Tänan Nõmme Kaljut kõige eest!
Kalju fännid olid väga tähtsad, ilma fännide toetuseta oleks kindlasti olnud raskem pääseda Meistriliigasse.
Paljud räägivad halvustavalt brassid mängivad, brassid seda ja teist, jne jne... Vabandust, aga Nõmme Kalju mängib järgmine aasta Meistriliigas. Ning selles tuleb tänada tervet meeskonda kuid ka Getuliot, Alani, Donat ja Hudsoni! Hoolimata sellest kas nad on brasiilased või mitte.
Ülemaailmselt võideldakse läbi jalgpalli rassismi vastu..Kas Eesti on siis kaardilt välja lõigatud?
Üldiselt tuleb austada teisi, et ka teised austaks Sind. Kahjuks aga siin mõned isikud ei ole teadlikud sellest!.
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustKOKKUVÕTE:
Ülemaailmselt võideldakse läbi jalgpalli rassismi vastu..Kas Eesti on siis kaardilt välja lõigatud?
Üldiselt tuleb austada teisi, et ka teised austaks Sind. Kahjuks aga siin mõned isikud ei ole teadlikud sellest!
Rassismi teema tõid sa ise siia. Minu isiklik arvamus on see, et need neegrijukud pole sittagi nii head kui alguses reklaamiti. Seda tunnistas ka Kuno alles siin ja ütles, et nad saadetakse Eestist minema. Õigesti tehakse, selliseid on meil endalgi küll.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustRassismi teema tõid sa ise siia. Minu isiklik arvamus on see, et need neegrijukud pole sittagi nii head kui alguses reklaamiti. Seda tunnistas ka Kuno alles siin ja ütles, et nad saadetakse Eestist minema. Õigesti tehakse, selliseid on meil endalgi küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Metsahall Vaata postitustAh, ei, mis... said Esiliigas väga hästi hakkama ja mängisid suurt rolli üleminekutemängudel, aga üldiselt küll, nüüd on aeg võimsamad võtta.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSaaremaal küll ei käinud, aga Hiiul nad mu arust küll millegiga hakkama ei saanud. Kui ikka keskaitsja ei saa palli peaga puhtaks löödud, siis poel sellisega küll midagi teha. Isegi esiliigas mitte, neljanda liiga taseme veaksid ilusasti välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustRassismi teema tõid sa ise siia. Minu isiklik arvamus on see, et need neegrijukud pole sittagi nii head kui alguses reklaamiti. Seda tunnistas ka Kuno alles siin ja ütles, et nad saadetakse Eestist minema. Õigesti tehakse, selliseid on meil endalgi küll.
Kallis, sa loed ja loed aga ikka saad valesti asjadest aru.
Mina tolerantse inimesena näiteks ei salli väljandit "neegrijukud" kas sa ei arva, et see on natuke ebaviisakas. Samas ei saa ju nõuda sinult nii palju kui sa kohe ise ei suuda olla. Ma ei saa ju kasvatada sind.
Seega ma otseselt ei vaevu vastama isegi mitte! Olen poliitikli korekt!.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSaaremaal küll ei käinud, aga Hiiul nad mu arust küll millegiga hakkama ei saanud. Kui ikka keskaitsja ei saa palli peaga puhtaks löödud, siis poel sellisega küll midagi teha. Isegi esiliigas mitte, neljanda liiga taseme veaksid ilusasti välja.
Hetkel kõige kõvem teema on kohe hambus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar