Algselt postitas tpx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustaiVAR, millal Hiiu staadion renoveeritud saab? Augustis pidanuks aiVARI sõnade järgi mehed hoogsalt labidaga vehkima. Täna on oktoober, pole ei mehi, pole ei labidaid, pole ka renoveeritud staadioni. Ei usu enam ühtegi sinu sõna!
Kommentaar
-
Algselt postitas trk Vaata postitust
No aga astu kontorist välja staadionile, võta labidas ja hakka kaevama. Teema on tähtis, aga mul on tunne, et tead Hiiu staadioni seisust rohkem kui Aivar.
Kui asi sedasi laperdab, siis klassikaline suhtekorralduslik võte on projektiga toimuva kohta midagigi eetrisse poetada, mitte vaikida ja loota, et huvi raugeb. Ei rauge, tekivad täiendavad arvamusliinid, konspiratsiooniteooriad jne. Kellele seda segadust ja udu vaja on, ei saa aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitust
Kommentaar
-
Kalju siis salaja meeskonnal peatreeneri ka ära vahetanud. Nagu ma aru saan, siis juba nädal otsa on Koppeli ja Arbeiteri juhendamisel meeskond Floraga mänguks ettevalmistatud. Töö hästi tehtud ja 3p mõneti ootamatult tabelis , Flora seeria rikutud ja tuju on tähtis! Eks ta tõesti keeruline periood oli, 8 mängust aint 1 võit , ei tohiks väga Kalju klassimeeskonna juurde kuuluda. Ei sobi need Portugali coachid meie liigasse. Miks mitte ei võiks Koppel Kalju esinduse pealikuna jätkata, mäletan kui ta klubisse tuli, siis ju kohe alguses räägiti, et tulevikus võiks olla klubi peatreener, tundub, et see jõudis vähe kiiremini kohale!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustjärgmine aasta on Kalju suurima tõenäosusega tagasi Euroopas
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitust
Vara rääkisin. Oi, kus nüüd tuleb kolmandast kohast kinni hoida.
Kommentaar
-
Ma ei arva, et parastamiseks oleks põhjust. Ilmselgelt oli tegemist suurüllatusega ja Kalju läks korralikult mütsiga lööma. Tähtede seis soosis Tabasalu ja just selliseid üllatusi jalgpall vajabki. Respekt Tabasalule ja elame edasi. Vastu näppe saadi korralikult, loodame et sellest õpitakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar