Algselt postitas willane
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas willane Vaata postitusteelmiste klubidena on unustaud TVMK ja Kotka PS
kas nüüd võiks varsti ka koosseisud kodulehele üles panna
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustVana veebi hoiame ka aktuaalse!
Kommentaar
-
Главным поставщиком новостей в межсезонье остается другой новичок Лиги мастеров — таллиннский клуб «Нымме Калью». Приход летом прошлого года целой бригады бразильцев позволил команде получить место в высшей лиге. Теперь эти бразильцы станут объектом пристального внимания со стороны эстонских СМИ и соперников команды. «Нымме Калью», во главе которого стоит бразильский тренер Гетулио Аурелио, собирает под свои знамена едва ли не всех, кто имеет опыт игры в Лиге мастеров. Среди желанных новобранцев значатся воспитанники «Флоры», «Тулевика» и бывший игрок сборной Эстонии Лийво Леэтма. Все они должны помочь бразильцам Алану Арруде, Фелиппе Бразилейро Нуньесу, Марсело Гомешу и лучшему бомбардиру команды Андрусу Митту стать главным открытием нового сезона.
Nii kirjutavad Eesti venekeelsed ajalehed!
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustГлавным постав....
Nii kirjutavad Eesti venekeelsed ajalehed!Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustTõlget paluks ka. Ei mõista seda slaavi värki.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustPolegi midagi tõlkida. Ma ei mõista, miks Raul selle teksti siia kopis - mingit uut infot selles ju pole?.
PS. Atlantise käest siis 1:4, kus Rein on?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustSiiski. Saveljev väidab korduvalt, et Kalju hakkab mängima liigas nimega 'Liga Masterov' ehk siis Meistrite Liiga. See on ju küll kõva uudis
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTegelikult vene keeles polegi targemat väljendit kasutusel, nii vaene on see keel, vaid sõimusõnu jätkub.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
No ma ei tea õppige vene keel selgeks
Liga Masterov - Meistriliiga
Liiga Chempionov - Meistrite liiga
Master - meister (oma ala spetsialist)
Chempion - meister (liigavõitja)
hoopis eesti keel on vaene, ei suuda kahte erinevat sõna välja mõelda.
Mitte et mulle eesti keel ei meeldiks, aga lihtsalt märkuseks
Kommentaar
-
Algselt postitas LeftWing Vaata postitustNo ma ei tea õppige vene keel selgeks
Liga Masterov - Meistriliiga
Liiga Chempionov - Meistrite liiga
Master - meister (oma ala spetsialist)
Chempion - meister (liigavõitja)
hoopis eesti keel on vaene, ei suuda kahte erinevat sõna välja mõelda.
Mitte et mulle eesti keel ei meeldiks, aga lihtsalt märkuseks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar