Algselt postitas willane
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas willane Vaata postitusteelmiste klubidena on unustaud TVMK ja Kotka PS
kas nüüd võiks varsti ka koosseisud kodulehele üles panna
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustVana veebi hoiame ka aktuaalse!
Kommentaar
-
Главным поставщиком новостей в межсезонье остается другой новичок Лиги мастеров — таллиннский клуб «Нымме Калью». Приход летом прошлого года целой бригады бразильцев позволил команде получить место в высшей лиге. Теперь эти бразильцы станут объектом пристального внимания со стороны эстонских СМИ и соперников команды. «Нымме Калью», во главе которого стоит бразильский тренер Гетулио Аурелио, собирает под свои знамена едва ли не всех, кто имеет опыт игры в Лиге мастеров. Среди желанных новобранцев значатся воспитанники «Флоры», «Тулевика» и бывший игрок сборной Эстонии Лийво Леэтма. Все они должны помочь бразильцам Алану Арруде, Фелиппе Бразилейро Нуньесу, Марсело Гомешу и лучшему бомбардиру команды Андрусу Митту стать главным открытием нового сезона.
Nii kirjutavad Eesti venekeelsed ajalehed!
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustГлавным постав....
Nii kirjutavad Eesti venekeelsed ajalehed!Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustTõlget paluks ka. Ei mõista seda slaavi värki.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustPolegi midagi tõlkida. Ma ei mõista, miks Raul selle teksti siia kopis - mingit uut infot selles ju pole?.
PS. Atlantise käest siis 1:4, kus Rein on?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustSiiski. Saveljev väidab korduvalt, et Kalju hakkab mängima liigas nimega 'Liga Masterov' ehk siis Meistrite Liiga. See on ju küll kõva uudis
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTegelikult vene keeles polegi targemat väljendit kasutusel, nii vaene on see keel, vaid sõimusõnu jätkub.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
No ma ei tea õppige vene keel selgeks
Liga Masterov - Meistriliiga
Liiga Chempionov - Meistrite liiga
Master - meister (oma ala spetsialist)
Chempion - meister (liigavõitja)
hoopis eesti keel on vaene, ei suuda kahte erinevat sõna välja mõelda.
Mitte et mulle eesti keel ei meeldiks, aga lihtsalt märkuseks
Kommentaar
-
Algselt postitas LeftWing Vaata postitustNo ma ei tea õppige vene keel selgeks
Liga Masterov - Meistriliiga
Liiga Chempionov - Meistrite liiga
Master - meister (oma ala spetsialist)
Chempion - meister (liigavõitja)
hoopis eesti keel on vaene, ei suuda kahte erinevat sõna välja mõelda.
Mitte et mulle eesti keel ei meeldiks, aga lihtsalt märkuseks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar