Algselt postitas oku
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Metsahall Vaata postitustRaudselt on see tiim Leeds, praegune lemmik
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEi ole, vineer on
Mis selles nii naljakat on?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsa olevat eile rolf juuniorit suudelnud, selleks see smail. hea mees, rein.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustsihid on ju kõigil kõrged ... loodetavasti see oli esimene osa 10-osalisest sarjast
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMa ei mõista mida see Kalju treener loodab saavutada selliste ütlustega nagu "teine koht võrdub minu jaoks viimasega". Tundub kuidagi võlts "Brasiilia mõtteviisi" välja näitamisena. Ma saan aru kui Brasiilia koondise treener ütleb nii.
Minumeelest täiesti normaalne ning siin pole mõtet ju sellest probleemi tekitada, Eestis mängitakse siiski vaid tiitlile.
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMa ei mõista mida see Kalju treener loodab saavutada selliste ütlustega nagu "teine koht võrdub minu jaoks viimasega". Tundub kuidagi võlts "Brasiilia mõtteviisi" välja näitamisena. Ma saan aru kui Brasiilia koondise treener ütleb nii.
Seal ei rahuldu keegi teise kohaga... Tahetakse võita! Teine koht tähendab nende jaoks kaotust... See ongi mentaliteedi vahe ja minuarust on see ehe ja õige suhtumine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar