Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mul terve päeva kaljukate leht ees olnud ja sõrmed F5 nu*simisest rängalt haiged .
Küsimus kõlabki; KAUA VEEEEL ?
Ps, nats aega" pole mõtet mulle enam öelda, muidu valmistan Teie lehe ise.
operal on automatic reload olemas> reloadib iga sekundi või paari tagant
Cool Runnings: Directed by Jon Turteltaub. With Leon, Doug E. Doug, Rawle D. Lewis, Malik Yoba. When a Jamaican sprinter is disqualified from the Olympic Games, he enlists the help of a dishonored coach to start the first Jamaican Bobsled Team.
vaatasin ka korra seda vana kodukat ja tuli meelde paralleel Karl Vainoga. Vaino olla tahtnud kunagi paraadil eesti keeles esineda ja hüüdnudki "elagu üks mai". Vanal Kaljul on ka kiri " Uus kodukas stardib 1. märts!"
Kalju 6x3m pvckangad uue kampaaniaga paigaldatakse Tallinna reklaamkandjatele 4. ja 5. märtsil!! Tundub, et uue koduka avamine jääb samadele päevadele...
Silver, pane puid alla, muidu läheb ilma kodukata lahti!!
Kui kodukas saab valmis homme enne 12.00, siis lähen mina Kalju laupäevasele mängule. Mütsi ei viitsi süüa.
Aga kui ei saa, siis lähed Flora mängu vaatama?
PS. Päris nõmedad on siin lubadused, et kohe-kohe tuleb üles. Loodetavasti toimub muus osas vähem mullitamist.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar