Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
ma brendi peale ei loodaks. minu jaoks oma olekuga enda maine maha teinud. kardan et tekitab oma võltsvõitlusvaimuga rohkem halba kui head. reginaldi tüüpi kindlat meest oleks vaja, muidu päris huvitav nimekiri. kas mängimist jätkatakse sportlandil?
-
Siin kuskil kirjutati, et Kalju komplekteerib 2018 hooaja meeskonda. Vähe mehi, aga kvaliteetsed. Võiks siis Brendi palgata. Ei usu väga, et ta väljamaale mängima läheb, Paide ka variant muidugi, aga no seal ehk keskväli komplekteeritud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Tuletan lihtsalt seda ka meelde, et Floral on see omamoodi komme, et nad teadlikult ise ei kommunikeeri lepingupikendusi.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
Kui ma nüüd eksin, siis väga vabandan, aga Floral (vähemalt osade mängijatega) on kuuldavasti lepingutes sellised lisaklauslid, et kui läheb laenule, siis leping pikeneb automaatselt. Arvestades, et kaks esimest aastat istus totaalselt ja eelmine hooaeg käis Tartus, siis tundub ka siinkohal tõenäolise stsenaariumina. Ei oska isegi öelda, mis praktika see sellisel kujul mängijaid endaga siduda on, aga laen Kaljusse oleks igas mõttes märgiline. Ka selle nurga alt, et endale vajalikku mängijat sa klubisse, keda konkurendiks pead, ei saada, mida viimaste hooaegade põhjal pole ilmselgelt vaja ka pidada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustKui Välja Floraga liitus, räägiti kolmeaastasest lepingust. See peaks praeguseks läbi olema. Millal ta seda pikendas?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustMillal viimati laenas Flora Kaljule mängijat? Üldiselt see liiklus ikka vastupidine. Välja laenule minek oleks päris märgiline samm selles osas. Saan aru, et soovib Tallinna klubi, eks siis Kalju oleks nagu loogiline.
Leave a comment:
-
Kui Välja Floraga liitus, räägiti kolmeaastasest lepingust. See peaks praeguseks läbi olema. Millal ta seda pikendas?
Leave a comment:
-
Millal viimati laenas Flora Kaljule mängijat? Üldiselt see liiklus ikka vastupidine. Välja laenule minek oleks päris märgiline samm selles osas. Saan aru, et soovib Tallinna klubi, eks siis Kalju oleks nagu loogiline.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ZinedineZidane Vaata postitust
Floras ju kõik vanused esiliigades ja lapsi niipalju, et kõik ei saa isegi alati mänguaega normaalses koguses. Flora tubli ja minu point oligi see, et Kalju noorte tulemusi vaadates lähevad mööda isegi väiksed klubid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Silm Vaata postitust
Flora
Leave a comment:
-
Algselt postitas Silm Vaata postitust
Väga huvitav kallutatus, et ainult need klubid said mainitud, aga üks teine PL klubi mitte ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ZinedineZidane Vaata postitustKalju noori kuskil esiliigades üldse ei mängi ja silma ei paista, õige aeg asju liigutama hakata, midagi tõsiselt väga mäda pikemat aega. Ikkagi esiotsa klub, Harju, Nõmme, Legion, FC Tallinn kõik teevad head tööd ja on noortes esiliigades esindatud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: