Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustNo Kuno, vaata et sa siis meile poolajaürituse võidu puhul ikka kasti tood (ei tohi olla tühi puuviljakast või puuviljakast, kust mõni unine brass välja ronib, ikka millegi hea kast)
Aga uniseid Brasse pole olemas, aga Karusi on küll
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKõva sõna . See näitab ,et tegelikult on rikastel firmadel jalgpalli vastu huvi olemas. Minu meelest on see kogu meie klubijalgpallile kasulik ,et üks uustulnuk omale maailmatasemel sponsori leidis. Ja kindlasti julgustab see samm ka teisi tulevasi, võimalikke sponsoreid.
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustNo Kuno, vaata et sa siis meile poolajaürituse võidu puhul ikka kasti tood (ei tohi olla tühi puuviljakast või puuviljakast, kust mõni unine brass välja ronib, ikka millegi hea kast)
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAga kutid, pange ennast sooja või külma või kuhu iganes. Homme võtame pärnakad siis vastu, soojendust teeme Stereos kell 14.
Olge kohal või olge kohal
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustma loodan jumalate peale. .. praegu näeb nii välja et ma vist ei saa kuidagi tulla krt ma nii loodan et homme miracle juhtub...
Kommentaar
-
Tänase jalgpallifestivali ettevalmistused lähevad kohe jälle edasi, kell 9 hakatakse reklaame paigaldama, staadion on ideaalses korras, kaks päeva on lumekoristusega tegeletud, seega olema valmis nii umbes 600 kuni 1000 inimest vastu võtma Soovitan päiksekreemi osta, täna lubas sooja ilma!
Kõik + 4 Hiiule!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustma helistasin jumalale ja klaarisin kõik ära, Hiiul näeme!Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustma helistasin jumalale ja klaarisin kõik ära, Hiiul näeme!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar