Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kõva sõna . See näitab ,et tegelikult on rikastel firmadel jalgpalli vastu huvi olemas. Minu meelest on see kogu meie klubijalgpallile kasulik ,et üks uustulnuk omale maailmatasemel sponsori leidis. Ja kindlasti julgustab see samm ka teisi tulevasi, võimalikke sponsoreid.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustFCF Forever
Kommentaar
-
Kast on külmas juba!Algselt postitas gamer Vaata postitustNo Kuno, vaata et sa siis meile poolajaürituse võidu puhul ikka kasti tood (ei tohi olla tühi puuviljakast või puuviljakast, kust mõni unine brass välja ronib, ikka millegi hea kast
)
Aga uniseid Brasse pole olemas, aga Karusi on küll
Kommentaar
-
loodame nüüd et ka teised klubid üles ärkavad ja hakkavad rohkem pingutama nii fännide, sponsorite ja melu nimel. KÕIK klubid pingutavad jalgpalli nimel, aga nagu näha ainult see ei vii edasi. Roosa on tubli!Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKõva sõna . See näitab ,et tegelikult on rikastel firmadel jalgpalli vastu huvi olemas. Minu meelest on see kogu meie klubijalgpallile kasulik ,et üks uustulnuk omale maailmatasemel sponsori leidis. Ja kindlasti julgustab see samm ka teisi tulevasi, võimalikke sponsoreid.
Kommentaar
-
On alles enesekindel. Teed on libedad ja ohtlikud. Unistele karudele veel eriti ohtlikud.Algselt postitas gamer Vaata postitustNo Kuno, vaata et sa siis meile poolajaürituse võidu puhul ikka kasti tood (ei tohi olla tühi puuviljakast või puuviljakast, kust mõni unine brass välja ronib, ikka millegi hea kast
)
Kommentaar
-
Sa tahtsid vist öelda, et kui te pole kohal, siis pole teid olemasAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAga kutid, pange ennast sooja või külma või kuhu iganes. Homme võtame pärnakad siis vastu, soojendust teeme Stereos kell 14.
Olge kohal või olge kohal
Kommentaar
-
ma helistasin jumalale ja klaarisin kõik ära, Hiiul näeme!Algselt postitas CD7 Vaata postitustma loodan jumalate peale. .. praegu näeb nii välja et ma vist ei saa kuidagi tulla
krt ma nii loodan et homme miracle juhtub...
Kommentaar
-
Tänase jalgpallifestivali ettevalmistused lähevad kohe jälle edasi, kell 9 hakatakse reklaame paigaldama, staadion on ideaalses korras, kaks päeva on lumekoristusega tegeletud, seega olema valmis nii umbes 600 kuni 1000 inimest vastu võtma
Soovitan päiksekreemi osta, täna lubas sooja ilma!
Kõik + 4 Hiiule!!!!
Kommentaar
-
The God is a DJ!Algselt postitas Kuno Vaata postitustma helistasin jumalale ja klaarisin kõik ära, Hiiul näeme!
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
tundub, et sa ei teinud seda, sest ma ei näe hetkel mingit võimalust, et Hiiule jõuda, isegi vist telekast ei näe mänguAlgselt postitas Kuno Vaata postitustma helistasin jumalale ja klaarisin kõik ära, Hiiul näeme!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar