Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tahaks teada, et kas must-valged flaierid ka kõlbavad? Mõnel ehk puudub värviline printer (näiteks mul ) ning ka seda, et kas Kalju noored saavad piletiga või tasuta mängule?
Tahaks teada, et kas must-valged flaierid ka kõlbavad? Mõnel ehk puudub värviline printer (näiteks mul ) ning ka seda, et kas Kalju noored saavad piletiga või tasutmangulengule?
tohohh....kuskilt lugesin et nädala vahetuseks lubati +10
ning kust kohast see buss linnast startdib? Sealt kus ta tavaliselt seisab? Endise tuletõrje depoo eest (praeguse Veenuse eest)?
just retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Nati torgin veel seda Kalju sümboolika poolt.
Hetke pilt on kõrvaltvaataja jaoks pisut liiga kirju:
mängijate vorm must-roosa.
klubi logo ja lipud kahes variandis - must-valge ja roheline-valge.
Ning kõige lõpuks veel mingid arusaamatud Cawi Foodsi kollase-rohelisega T-särgid?
Kas asi pole mitte liialt laiali valgunud? Või on kõigel sellel ikkagi mingi mõte, mingi ajalooline tagapõhi?
Ning kõige lõpuks veel mingid arusaamatud Cawi Foodsi kollase-rohelisega T-särgid?
Kas asi pole mitte liialt laiali valgunud? Või on kõigel sellel ikkagi mingi mõte, mingi ajalooline tagapõhi?
Kohtumiseni laupäeval 16.00
Ma pole küll kuno, kuid asi peaks olema umbes nii, et algselt olid klubivärvid roheline ja must (enne roosa aegu), valge on selline toon, mis on paratamatult sees, kui musta (või rohelise) peale tahetakse miskit kirja panna.
Kollase-rohelise sümbioos tuleneb aga ilmselt brasiilia mõjutustest. Aga nüüd oleks huvitav ka mul vaadata, kuidas kogu see kompott ühtseks värvilahenduseks vormitakse. Omaette teema on muidugi see, kui minnakse vikerkaarevärvi, mis on ju ka lahendus
Kohtumiseni laupäeval 16.00
Klubi värvid Must-Roheline-Roosa - Toetajad on vahest tahtnud oma sümboolikaga asju toota, see Cawi Foods on üks näide sellest.
No Kuno, vaata et sa siis meile poolajaürituse võidu puhul ikka kasti tood (ei tohi olla tühi puuviljakast või puuviljakast, kust mõni unine brass välja ronib, ikka millegi hea kast)
Kommentaar