Nii! Täna Kõik Hiiule! Samba Festivali Pole Kaua Toimunud! :d
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Siimphoto Vaata postitustMis kell see mäng ikkagi siis algab. Üks koht väidab, et 18.45, teine koht 17.00?
Baarid avatud, helisüsteem pumpab SAMABAT, trummid põrisevad ja lipud lehvivad... Mida te veel ühest teispäevast saada tahate? Kalju võitu ka muidugi
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMida te veel ühest teispäevast saada tahate? Kalju võitu ka muidugiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kuno, orgunni lipud ja trummid ka Hiiule, muidu pole midagi põristada"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMina selles nii kindel pole.
Ja milles sa kindel pole, et tahetakse Kalju võitu, Kalju foorumis?
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustKuno, orgunni lipud ja trummid ka Hiiule, muidu pole midagi põristada
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustProovin!!!!
Ma lähen ise neile järele!"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustÄra proovi
Ma lähen ise neile järele!
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustHästi! Kalju is back in business!
Mille eest Haavistu kaardi sai?
Ma armastan Ameerikat, ma armastan Ameerikat...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustOeh, tundub, et igatsed mind.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar