Algselt postitas ballack
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustMiks on Kalju teismelised tüütud??? Kas sellepärast et nad häält teevad?? Või et neid nii palju on?? Või et hoolimata mängu tulemusest on nad alati positiivsed??armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVäga head küsimused. Loodetavasti vastab neile inimene, kes selle sõnapaari eespool välja käis. Mina, muide, ironiseerisin.
see, et minu jaoks suurem hulk aktiivseid teismelisi pelutav on ja ma nende vältimiseks ise viisakalt eemale püüan hoida, ei ole küll kuidagi mõeldud Kalju fännide, kes vist enamasti küll jäävad sinna ikka, hukkamõistuna.
ütleme siis nii, et tegu on minu omapäraga ja ei maksa sellest jälle ei tea mida välja lugeda.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustjah, sain aru küll, et see nool lasti minu pihta, kuna mainisin eespool, et eelistan säästukat pääsemaks teismeliste (seejuures ei öelnud ma kindlasti, et Kalju teismeliste) seltskonnast, aga ei pidanud siis vajalikuks tühja peale reageerima hakata.
see, et minu jaoks suurem hulk aktiivseid teismelisi pelutav on ja ma nende vältimiseks ise viisakalt eemale püüan hoida, ei ole küll kuidagi mõeldud Kalju fännide, kes vist enamasti küll jäävad sinna ikka, hukkamõistuna.
ütleme siis nii, et tegu on minu omapäraga ja ei maksa sellest jälle ei tea mida välja lugeda.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ok, unustame need Ultrad, lakume nats haavu ja keskendume laupäevase hommikusöögi peale! Menüüs kohvi ja praemuna kõrvale Tartu Maag Tammeka!
Hiilgav aeg muidugi meistriliiga mängu jaoks! Kell 11.00 Hiiu Staadionil!
Aga trotsime seda jama ja näitame, et kui vaja tuleme kell 11 ka kohale!
Tammekale tunnen kaasa, kui nad just eelmise päeva õhtul ei tule, siis peavad poisid ikka vara ärkama, et kell 1o hiljemalt Hiiul olla...
NB! Ja ärge unustage, et kõik rahvusvahelised jalgpallielamused toob teieni Lounge Stereo!
Täna, siis eriline maiuspala
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustAga Kuno kuidas selle kolmanda õllega ikkagi jääb??? Kirjutasin siin enne et kuidagi ei saanud seda välja reklaamitud teenust sealt stereost+????????
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMa tõesti ei oska öelda, praegu on isegi laudadel reklaamid väljas..... Aga kõik nagu toimib. Millal see täpselt oli? ülekande ajal ikka?I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustmujal kehtivad sellised pakkumised siis, kui võtad kõik 3 õlle korraga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustjah nii peaks olema meil ka, ostad 2 saad ühe peale... Suure kambaga igati hea
Aga las ta jääb eks Kunagi saan ma selle õlle ka kätteI`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Lember oli mannetu ja Kink oli võimas. Teever lihtsalt lonkis tujutult platsil ringi. Kahju. Loodan laupäeval paremat esitust näha.CC Rota Mobilis - www.ccrotamobilis.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas vpiigo Vaata postitustMu esimene küsimus oli et kas see 2=3 kehtib ja sealt edasi te teate nii et oligi plaan mitu korraga osta
Aga las ta jääb eks Kunagi saan ma selle õlle ka kätte
Kommentaar
-
Algselt postitas Andrus Kikkas Vaata postitustLember oli mannetu ja Kink oli võimas. Teever lihtsalt lonkis tujutult platsil ringi. Kahju. Loodan laupäeval paremat esitust näha.
Laupäeval uus mäng, uus päev, uued tujud!
Lakume nats haavu ja lähme lahingusse!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMillal see täpselt oli? ülekande ajal ikka?"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar