Algselt postitas billy t
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Mis seal ikka kommenteerida>?
Parem võistkond kokkuvõttes võitis. Meil olid omad šansid, oleks härra kohtunik Kõiv 0:0 pealt meile kindla penalti andnud, oleks Teever kohe 1:1 löönud, oleks Mitt suutnud 1-1 sisse lüüa ning kui poleks Kingil nii hea päev olnud ja meie kaitsjad nii kehvad olnud, siis oleks me võitnud.
Aga nagu näha, siis nii need asjad polnud ning miskit pole teha.
Mulle jubedalt meeldib et Eesti tippklubil on tekkinud arvestav fännipunt, kuid see, mis nad korda saatsid mängul ning pärast. Või noh, need ongi ju ultrad?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
Mulle jubedalt meeldib et Eesti tippklubil on tekkinud arvestav fännipunt, kuid see, mis nad korda saatsid mängul ning pärast. Või noh, need ongi ju ultrad?
Kui ma mmingi aeg arvasi, et Senaatori & Co poksimises olid rohkem süüdi Flora poolehoidjad, siis enam ma nii ei arva. Need Levadia nn ultrad on ii ülbed ja nad võisid seda keretäit ise täitsa vabalt küsida.
Nii nagu nad Kalju mängul käitusid oli oksele ajav ja nõme. Igal oinal on oma Mihklipäev.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kunole
Reklaamisid siin välja et stereos valatakse välja. Tuhkagi ei valata kui küsisin teenindaja käest siis see ei teadnud midagi ja olles kysinud mingi barmeni käest asja järele oli barmeni vastus et ei saa siin midagi. Ma jõin oma kaks õlut ära eks siis kolmanda raha pani baar enda taskusse . Neid küsijaid oli seal veel kes said samasuguse vastuse. Nii et ei kaks võrdu kolm.I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVäike off topic.
Kui ma mmingi aeg arvasi, et Senaatori & Co poksimises olid rohkem süüdi Flora poolehoidjad, siis enam ma nii ei arva. Need Levadia nn ultrad on ii ülbed ja nad võisid seda keretäit ise täitsa vabalt küsida.
Nii nagu nad Kalju mängul käitusid oli oksele ajav ja nõme. Igal oinal on oma Mihklipäev."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
nuh jah....ega siin tegelt oskagi nüüd kommenteerida. Kui kalju (ehk siis omad) vahepeal ikka NÕMME ULTRA karjuvad ning siis mõned Levadia fännid meie sektori eest läbi käivad ning pilgu peale viskavad....samal ajal ise venekeeles Levadiale toetavaid lauseid hüüavad. Mulle tundus see kõik äärmiselt koomilisena
Aga leidmata mingeid ULTRA liikemied lahkusid nad samamoodi nagu tulid. Kes loeb seda provokatsiooniks kes sai sellest naca teistmoodi aru.
Aga jah kuigi olen Nõmme kalju toetaja......jätab Kink ikka aina sümpaatsemat muljet
Kohtuniku tase on nagu meil siin eestis ikka. Aga ega enam peale Jurmalas toimunut need siinsed kohtunikud silma eriti hakkagi.just retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustpalun öelge, et seal oli midagi rohkemat, kui venekeelne skandeerimine ja ... "möödaminnes pilgu peale viskamine", mis teid nii endast välja viis.
Rein kallis?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Levadia fännid
Seal oli ikka palju enamat kui lihtsalt see nõmme fännide ees jalutamine. Kui nad olid oma kohtadele tagasi jõudnud siis näidati fännide poole ka rahvusvahelisi käemärke ja orgunniti vaikselt ka kaklust. Juttude poolest tean et mingi intsident oli ka juhtunud pärast mängu aga mitte midagi tõsist-oleks võinud minna. Kalju fännidele ytleks nii palju , et yks teie poolt lauldud lauluke oli rahvuste vahelist vaenu õhutav ja see oli nõme. Muidu oli tore ja Kalju fännid on ikka veel parimad.I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSee üleolev pilk ja see kuidas oksad olid laiali nagu arbuusikandjatel häiris mind. Minu arvates oli see labane. Kui keegi teine arvab teisiti, siis las olla.
või olid need mingid vanemad tegelased?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustvähemalt fotodelt on jäänud mulje, et selle ljevaadia-kruu liikmed on mingid õblukesed noored nolgid, kes teeksid tõsistele ultra-gruppidele küll palju nalja
või olid need mingid vanemad tegelased?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar