Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Laupäeval sõidame suure bussiga Sillamäele.
Fännide jaoks eraldatakse meeskonna bussis 20 kohta! Kes ees see mees põhimõttel! Sõit on tasuta ja registreerima peab Marioga!
Fännide jaoks eraldatakse meeskonna bussis 20 kohta! Kes ees see mees põhimõttel! Sõit on tasuta ja registreerima peab Marioga!
Kas ma võin ka tulla?
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
fänniarmee on kokku kuivanud?
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
20 fänni on Eesti mõistes täiesti arvestatav kogus välismängule. Vaevalt ükski teine fännklubi Eestis sellise arvu fänne kokku saab. Ja eesmärgiks on võtta kaasa poolehoidjad, kes toetavad häälega oma meeskonda. Ja neid ei ole meil väga rohkem olnudki.
Kommentaar