Ilus mäng Kaljult,täiesti võitu väärt.Publik oli ka äge,paljas ülakeha on sellise ilmaga lihtsalt sportlikult kõditav ja silmale kena vaadata.Andke kuuma.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKuidas telekast see Kägo taklamine tundus?Mulle väljakuäärest tundus küll punase vääriline.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustviimaks ometi tuli see võit ka ära .
kuigi vist vineeri kodumänguna arvesseläinud, dvigateli st-l peterburi mntGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Oi ,oi kui palju võimalusi jäi Kaljul jälle lahendamata. Vähemalt 4-5 korda saadi arvulises ülekaalus kontraid aga kõik lahendused olid täiesti saamatud ja ebaproffesionaalsed. Siin on mõtteainet treenerile.
Mulle meeldisid täna Tshegodajev ,Kask ja üks uus vend nr.16 oli vist.
Erko Saviaugust on kahju ,et nii läks aga loodan ,et luud on ikka terved .Kiiret paranemist talle.Sobiks järgmisel aasatl kindlasti Kalju koosseisu.
Kalju fännid morsad!FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOi ,oi kui palju võimalusi jäi Kaljul jälle lahendamata. Vähemalt 4-5 korda saadi arvulises ülekaalus kontraid aga kõik lahendused olid täiesti saamatud ja ebaproffesionaalsed. Siin on mõtteainet treenerile.
Mulle meeldisid täna Tshegodajev ,Kask ja üks uus vend nr.16 oli vist.
Erko Saviaugust on kahju ,et nii läks aga loodan ,et luud on ikka terved .Kiiret paranemist talle.Sobiks järgmisel aasatl kindlasti Kalju koosseisu.
Kalju fännid morsad!
Kommentaar
-
Algselt postitas RaidoL Vaata postitustplatsi pealt ma võin öelda et kägol oli põlve alt puruks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa võin platsi kõrvalt öelda, et soovita tal arsti juures ära käia. Tal pole seal pööningul kõik korras.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKuidas telekast see Kägo taklamine tundus?Mulle väljakuäärest tundus küll punase vääriline.
Kommentaar
-
Algselt postitas riuno Vaata postitustaga teeme nii et sa lähed taga koos ja vaatad oma pööningu ka üle
See pole talle mitte esimene kord kui ta nii lolli ja jõhkrat viga tegema läheb. Olen nõus, et vead ja vigade tegemine käib jalgpalli juurde, aga nii ikka ka ei saa nagu see poolearuline neid päris tihti teeb.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Luhaorg on alati hea olnud-mitte ainult eile. Kahju et "treener" varem seda ei märganud.
Kägo on vist seda kevadist ja suvist bodycombati trenni liiga tõsiselt võtnud. Ja palju kaitse olukordi jättis ka poolikuks-üsna mitmest tekkis ka kohe ohtlik olukord meie värava all.I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOled vist liiga palju palja ülakehaga jalgpalli vaadanud. Kas külm võttis ka sinul ajunatukese ära, et Kägo mängustiili heaks kiidad?
See pole talle mitte esimene kord kui ta nii lolli ja jõhkrat viga tegema läheb. Olen nõus, et vead ja vigade tegemine käib jalgpalli juurde, aga nii ikka ka ei saa nagu see poolearuline neid päris tihti teeb.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSaviaugu vigaseks. Julmalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustAitäh Nõmme Kaljule (kelle koef oli 4.0 eile)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar