Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitusttõesti bla-bla-bla. Paar teie tüüpi magasid vaheajal ja üks üritas turvade eest põgeneda läbi staadionivärava.
Muidugi vaheajal oli jube raske magada
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustOh teid küll. Kohe tümitama ja maha tegema. Mind ennast ei olnud Pärnus täna (kahjuks). Oleks siis asjaga tegelenud kohe, turvad oleks öelnud korralikult ja viisakalt, et palun ärge tehke seda (enamus mängudel kahjuks turvad tõesti ei hoiata vaid lähevad kohe kallale, Eesti keelt ka ei osata). Nõmme Kalju fännid on alati kuulanud turvade käske ja korraldajate sõnu. Kui nüüd hakatakse nõudma istepingi parandamist ja kinnimaksmist, siis asi on süsteemis mitte fännides. Parandada tuleb EJL, turvade ja fännide ühist koostööd Eesti jalgpalli arendamisel, sest kui turvad ei teagi mida fännidel on lubatud teha EJL poolt siis on asi SÜSTEEMIS.
Ma tõesti ei taha kedagi maha teha, aga mul on vastik lugeda, kuidas end õigustatakse, kui asjalood päris nii ei ole. Olukord ei ole veel lootusetu ja seda saab parandada. Neil samadel põhjustel hoian ma viimasel ajal alati fännidest eemal, uigi hooaja alguses laulsin teiega koos.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustEesti Jalgpallil on kaks muret
1. Liiga vähe fänne staadionil.
2. Liiga palju fänne staadionil.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOli sul keegi maani täis või? Ma vaidleks ikka väga kõvasti vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustEesti Jalgpallil on kaks muret
1. Liiga vähe fänne staadionil.
2. Liiga palju 'fänne' staadionil.
igatahes, mis ajakava nüüd Kaljul on? pean oma perse ka kohale vedama, sest eile olevat panter käpa maha pannud. samal põhjusel ei vaevu ise ajakava otsima.
Kommentaar
-
Ju siis kaljukatele meeldib olla tähelepanu keskmes. Ja kui ilma alkoholita tõesti ei saa/ ei julge enam omadele kaasa elada, siis ikka lood päris kehvad. Tartus viskasime me need inimesed, kes ilma alkoholita mängu fännata ei suutnud oma fännklubist välja, sest väga mark oli ikka kui pärast tembeldadaxe kõik joodikutex ja hiljem ei ole ju mõtet seletada, et mina ei joonud jne. Ja Pärnu turvateenistus oli vähemalt meie kylaskäigu ajal kyll tasemel. Kui ikka alkot ei lubata statal juua siis võix seda ikka aktsepteerida. Pärast mängu saab ju kah juua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitusttõesti bla-bla-bla. Paar teie tüüpi magasid vaheajal ja üks üritas turvade eest põgeneda läbi staadionivärava.
Kommentaar
-
Minu arust kõik see mis turvafirma seal tegi oli kokkulepitud juba varem enne mängu pärnu vapruse fännidega või klubiga.Selles ma olen 100% kindel.Pärnakad tõestasid et selles linnas võõrastele pole mingit asja ja Peksupealinna nimi sobib hästi.Seekord peksmine väljendus sõnade vahetamisega turvadega kellel oli täitsa pofig mida meie nendele ütlesime.Ropendamist meie poolt ei olnud.Aga samal ajal kui meiega sel teemal räägiti pärnu inimesed tegid seal sellist ropendamisvõistlust et isegi mina sain aru et minu roppsõnade baas on alles kujunemas.Niiet ma soovitan siin teha üldse päris head menetlust kuna pärnu fännidel on sama süü kui meilgi.Ja tegelt me pole millestki süüdi peale seda et jah hüppati sellel pingil mis oli juba enne puruks.Ja soovitaks pärnul vahetada ka sellel staadionil turvafirma kuna nemad ei oska tööd teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas huryt Vaata postitustMinu arust kõik see mis turvafirma seal tegi oli kokkulepitud juba varem enne mängu pärnu vapruse fännidega või klubiga.Selles ma olen 100% kindel.Pärnakad tõestasid et selles linnas võõrastele pole mingit asja ja Peksupealinna nimi sobib hästi.Seekord peksmine väljendus sõnade vahetamisega turvadega kellel oli täitsa pofig mida meie nendele ütlesime.Ropendamist meie poolt ei olnud.Aga samal ajal kui meiega sel teemal räägiti pärnu inimesed tegid seal sellist ropendamisvõistlust et isegi mina sain aru et minu roppsõnade baas on alles kujunemas.Niiet ma soovitan siin teha üldse päris head menetlust kuna pärnu fännidel on sama süü kui meilgi.Ja tegelt me pole millestki süüdi peale seda et jah hüppati sellel pingil mis oli juba enne puruks.Ja soovitaks pärnul vahetada ka sellel staadionil turvafirma kuna nemad ei oska tööd teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas huryt Vaata postitustpärnu fännidel on sama süü kui meilgi.Algselt postitas huryt Vaata postitustJa tegelt me pole millestki süüdi
Kommentaar
-
Algselt postitas huryt Vaata postitustMinu arust kõik see mis turvafirma seal tegi oli kokkulepitud juba varem enne mängu pärnu vapruse fännidega või klubiga.Selles ma olen 100% kindel.Pärnakad tõestasid et selles linnas võõrastele pole mingit asja ja Peksupealinna nimi sobib hästi.Seekord peksmine väljendus sõnade vahetamisega turvadega kellel oli täitsa pofig mida meie nendele ütlesime.Ropendamist meie poolt ei olnud.Aga samal ajal kui meiega sel teemal räägiti pärnu inimesed tegid seal sellist ropendamisvõistlust et isegi mina sain aru et minu roppsõnade baas on alles kujunemas.Niiet ma soovitan siin teha üldse päris head menetlust kuna pärnu fännidel on sama süü kui meilgi.Ja tegelt me pole millestki süüdi peale seda et jah hüppati sellel pingil mis oli juba enne puruks.Ja soovitaks pärnul vahetada ka sellel staadionil turvafirma kuna nemad ei oska tööd teha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar