Algselt postitas RaidoL
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas jorss Vaata postitusttelepildi järgi küll täiesti ilmselge punane!
Kommentaar
-
Algselt postitas RaidoL Vaata postitustsee on sinu arvamus läbi televiisori mitte kui asjaosalise oma
Ma peale sinu postitust ei teagi enam mida või keda uskuda. Kas telepilti või Kägot? Palun aita mind!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas jorss Vaata postitusttelepildi järgi küll täiesti ilmselge punane!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustauts! kui raske vigastus saviaugul on? noo Kägo on ju ennegi hiilanud oma niitmistega ega see esimene kord just pole
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOled vist liiga palju palja ülakehaga jalgpalli vaadanud. Kas külm võttis ka sinul ajunatukese ära, et Kägo mängustiili heaks kiidad?
See pole talle mitte esimene kord kui ta nii lolli ja jõhkrat viga tegema läheb. Olen nõus, et vead ja vigade tegemine käib jalgpalli juurde, aga nii ikka ka ei saa nagu see poolearuline neid päris tihti teeb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Markeca21 Vaata postitustpole sellel saviaugul viga midagi ! aga simuleerida oskab ta kll hästi,see on juba vana TVMK trikk et igas olukorras maximaalselt simuleerida ja lolli mängida !b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas kala2 Vaata postitustsee vist käib sis Teeveri,Leetma jaHaavistu kohta kahh...vanad Tvmk kooliga mehed ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Markeca21 Vaata postitustkle rein , ma vaatan et sa oled igalpool väga suur sõnamees ! krt mind ajab juba väga närvi see et sa igalpool kus vähegi saad meie mängijaid või fänne sõimad või milleski süüdistad ! krt tõmba tagasi nüüd natuke ja pea vahet,risto tegi oma tööd ning ta tegi seda hästi,vähemalt pingutas ja kohtunik tegi selles olukorras vea sest mängiti palli mitte ei sõidetud puhtalt vastasele sisse ! (eagelvision)
Loe mu postitusi hoolikamalt (eagelvision) . Ainuke keda ma süüdistasin oli Kägo ja seda põhjendatult. Ülejäänud meeskonna kohta mul pretensioone pole ja parem meeskond võitis.
Nüüd aga mu noor sõber mine oma tööd tegema (loe: hommseks koolipäevaks õppima).Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas RaidoL Vaata postitustpalju said siis
5.4
Kommentaar
-
no kopsupõletik on kindel mats nüüd
Selle koosseisuga oli ikka väga hea mäng, fanera mängis ka ikka alla poole oma arvestust. Pärnusse tuleb minna sekord ikka suure bussiga, tulejaid on palju! Kuno, ära seda rohelist raketti küll võta seekord"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar