Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Felipe
    Eesti koondislane
    • Nov 2007
    • 1873

Balti liigat saab Kalju nii v naa, kuna järgmisel hooajal lähevad mängima esimesed 5 klubi, aga seda Uefa mängude asja tahaks isegi teada

Kommentaar

• Tofoa
      cantankerous
      • Aug 2026
      • 18350

Algselt postitanud kasutaja PETSINHO poolt
      Ega ikka pole küll.
      Kellel igav, see otsigu Aadu kirjutisest vigu. Arvesse lähevad nii keelelised, kui ka grammatilised. Mina leidsin 5!
      Ma leidsin 8 lausa!
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• Kööp
        Asjahuviline
        • Mar 2005
        • 43

toredad fännid need kalju omad! aitäh!

Kommentaar

• fizth
          Amatöör
          • May 2005
          • 368

Japp suur aitähh, vb õppisid paide fännid ka midagi !

Kommentaar

• elBiD
            37
            • Jan 2006
            • 1299

Kurat, mina andsin küll endast parima, aga Kalju fännid olid mõnusad ja andsid ikka kõvasti asjale maiku juurde. Tänud, et tulite igatahes. Millal näeb siis? Laupäeval Kalevis ja pühapäeval Kures?
            Respekt!
            sigpic
            It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

• Markeca21
              parim kaitse on rünnak !
              • Mar 2008
              • 47

Algselt postitanud kasutaja elBiD poolt
              Kurat, mina andsin küll endast parima, aga Kalju fännid olid mõnusad ja andsid ikka kõvasti asjale maiku juurde. Tänud, et tulite igatahes. Millal näeb siis? Laupäeval Kalevis ja pühapäeval Kures?
              Respekt!
              selline on fänlus mida oleme üritanud eestis luua ja teeme seda ka järgmistel hooaegadel ! me raiume sellise fänluse eestisse sisse ! lp kalevis näeme !(Y)

Kommentaar

• 17
                Moderaator
                • Mar 2003
                • 9273

Keegi võiks laupäevasest Vasquesi punasest ikkagi rääkida miskit.

Et mille eest ja mispidi ja mismoodi?

Kommentaar

• Silver
                  Hevi rsk!
                  • Nov 2001
                  • 8086

Algselt postitanud kasutaja 17 poolt
                  Keegi võiks laupäevasest Vasquesi punasest ikkagi rääkida miskit.

Et mille eest ja mispidi ja mismoodi?
                  Sillaste poiss tegi napilt enne lõpuvilet Vasquesile ebasportliku vea, mida kohtunik ei näinud. Peale lõpuvilet läks Vasques Sillaste poisilt uurima, et mida too üldse mõtleb oma teoga ja paarist kiirest sõnapaarist, sai Viljandi kutt Vasquesi poolt põlvega pikki säärt, mida nägi äärekohtunik, kes koheselt jooksis peakohtunikult kaarti nõudma.

Ma ei õigusta, et Vasquesi teguviis õige oli, muidugi ei olnud, aga igas probleemis on kaks poolt - Sillaste viga oli sama moodi kaarti väärt.

Vot nii..
                  Last edited by Silver; 10.11.08, 09:11.

Kommentaar

• dobermann
                    Meeskonnaliige
                    • Mar 2005
                    • 524

Algselt postitanud kasutaja Silver poolt
                    Sillaste poiss tegi napilt enne lõpuvilet Vasquesile ebasportliku vea, mida kohtunik ei näinud. Peale lõpuvilet läks Vasques Sillaste poisilt uurima, et mida too üldse mõtleb oma teoga ja paarist kiirest sõnapaarist, sai Viljandi kutt Vasquesi poolt põlvega pikki säärt, mida nägi äärekohtunik, kes koheselt jooksis peakohtunikult kaarti nõudma.

Ma ei õigusta, et Vasquesi teguviis õige oli, muidugi ei olnud, aga igas probleemis on kaks poolt - Sillaste viga oli sama moodi kaarti väärt.

Vot nii oli lood..
                    kas see laheda tutimütsiga tribüünipoolne kohtunik?

Kommentaar

• Silver
                      Hevi rsk!
                      • Nov 2001
                      • 8086

Jep, tema!

Kommentaar

• eika
                        analrapist
                        • Mar 2004
                        • 13080

Tohoh, Liivo Leetma mängis viimases mängus. Tüüp lasi reede südaöösel rahulikult õlle Hellas Hundis, ma mõtlesin, et ta kaartidega eemal või vigastatud. Aga jah, eeskuju noortele missugune

Kommentaar

• Rein
                          Must puudel
                          • Feb 2005
                          • 12804

Algselt postitanud kasutaja eika poolt
                          Tohoh, Liivo Leetma mängis viimases mängus. Tüüp lasi reede südaöösel rahulikult õlle Hellas Hundis, ma mõtlesin, et ta kaartidega eemal või vigastatud. Aga jah, eeskuju noortele missugune
                          Ja siis?
                          Jalgpallur on ka inimene ja mäng oli ju alles järgmisel päeval kell 17.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Silver
                            Hevi rsk!
                            • Nov 2001
                            • 8086

Kui sa oleks mängu ka näinud, siis võib-olla oleks suhtumine teine. Mees oli põhimõtteliselt MOM. Iga sööt, iga liigutus on eriti spets. Nagu teiselt planeedilt - töötas, ehitas ja innustas. Vapustav mäng. Vaatasin mängu kahe Kalevi noortetreeneriga ja kuttidel jäi suu lahti, et vaata, kuidas Liivo mängib.

Kommentaar

• eika
                              analrapist
                              • Mar 2004
                              • 13080

Tegelt ma seda tahtsingi teada, et kas temast mängumeest ikka oli
                              Sellisel juhul on ju kõik okei.

Kommentaar

• don
                                Beach Soccer
                                • Jun 2004
                                • 603

Ole rahulik, Liivo on juba sellises eas, et tema jaoks on väike õlle nagu doping
                                Nõmme BSC OlyBet
                                www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                                www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                                www.mind.ee

Kommentaar

Töötlen...