Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma arvan, et tegemist on loomulike kasvuraskustega. Nagu igal areneval asjal. Noortel on mingi arusaam(kahjuks jah mitte päris see mida soovitakse näha) tekkinud sellest asjast, aga minu arust on see väga hea. Parem kui muud variaandid a la et ei tulda väljakule. See, et nad jalgpalli suudaks hinnata kõik ülianalüütiliselt või käiksid maailma tippliigade mänge vaatamas - see ei ole reaalne asi neilt nõuda. Seega pange edasi - nagu igas arenevmisprotsessis kukuvad nõrgemad ära ja paremad arenevad edasi.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
      Pole Kalju fännidel häda midagi, probleem on ülepaisutatud.
      Missugune Meistriliiga meeskond saab uhkustada niivõrd suure fännigrupiga igal liigamängul?
      Küll aeg noored taltsamaks teeb, peamine, et neid negatiivse suhtumisega meeskonna toetamisest eemale ei tõrjutaks ja kümne-kahekümne aasta pärast needsamad praegu verinoored aga siis juba küpsematena oma pojad-tütred staadionile Kaljut toetama toovad.

Väga õige, aga "kambavaim" on selline asi mis vahest pimestab... ja kui lennuk lendab, aga pilooti ei ole, siis on katastroof tulemas!
      www.jkkalju.ee
      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
        Pole Kalju fännidel häda midagi, probleem on ülepaisutatud.
        Missugune Meistriliiga meeskond saab uhkustada niivõrd suure fännigrupiga igal liigamängul?
        Küll aeg noored taltsamaks teeb, peamine, et neid negatiivse suhtumisega meeskonna toetamisest eemale ei tõrjutaks ja kümne-kahekümne aasta pärast needsamad praegu verinoored aga siis juba küpsematena oma pojad-tütred staadionile Kaljut toetama toovad.
        Igati mõistlik vastus ja olen nõus. Lisaks on oluline ka see, et kui rumalusi tehakse, ei lööda rinda kummi ette ja karjuta, et politsei on loll ja pink oli juba enne mädanenud.
        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Minu meelest ka ei ole Kalju Ultratel viga midagi. Loen siin mõningaid kommentaare ja mulle tundub ,et inimesed vist üldse ei liigu õhtuti ringi ja ei näe ,millega paljud noored tegelevad. Parem elagu oma emotsioonid staadionil välja ,kui et kolavad õhtuti kampades kusagil tänavatel .
          FCF Forever

Kommentaar

Ma olen vägagi positiivselt üllatunud, et on ka inimesi (Flora fänne), kes kohati meid õigustavaid. Kuigi ma ei tahagi kuidagi väita, et kõik on kõik. Absoluutselt mitte.

Kuid jalgpallifänlus on paraku selline tänamatu töö, kus fännklubid positiivset vastukaja saavad üpris harva, samas räiget kirumist väga tihti. Meie seome kokku kaks lõbu ning oleme selle üle õnnelikud. Kuigi kohati pole meie teguviis päris õige, siis ka niisama jalgpallihuvisel ja muul tegelasel on seda päris raske mõista.

Igatahes lähiajal on plaanis teha üks suurem fännklubi ümarlaud, kus räägime asjad selgeks ning üritame leida probleemidele lahendust.

Ja kes tahavad väita, et Kalju fännid käivad staadionitel millegimuu pärast kui jalgpalli ja mängu, siis eksitakse väga rängalt.

Ma loodan et hiljutistest sündmustest keegi motivatsiooni ei kaotanud ning meie grupp jääb suurusjärgult sama mõnusaks. Aasta - kaks , ja kallid kaaskodalansed muret enam ei ole.

Senikaua ilusat õhtut!

Kommentaar

ROOTSI KUNNi jutt on vägagi õige! Toetan!
              See lõputu võrrand..

Kommentaar

Kuigi Maag Tammekaga mäng on alles nädala pärast, siis natukene statistikat praeguseks.

Viimasest neljast kodumängust on Kaljul 2 võitu, 1 viik ning 1 kaotus, tartlastel on võõrsilmängude seeria aga 3 kaotust ning 1 võit.

Hiiu staadionil toimunud mängudest on Kalju võitnud 50%, viigistanud 16% ning kaotanud 34% mängudest.

Tartlaste sama näitaja võõrsilpeetud mängudes on : võidetud 38%, viigistatud 22% ning kaotatud 41%.

Kodustaadionil on Kalju löönud keskmiselt 2.22 väravat kohtumises. Tartlaste võõrsilnäitaja on 1.41

Omavahel on kohtutud läbiajaloo 4 korda ning mõlemad võistkonnad on saanud kirja 2 võitu ning 2 kaotust. Huvitav on asja juures see et kõik neli kohtumist on lõppenud ühe võistkonna minimaalse paremusega, kas siis 3:2 või 2:1.

Statistika soosib kergelt Kaljut, kuid kindlasti tuleb põnev lahing täistribüünidele!

Kommentaar

Norm et esindus II liiga eest mängib ning kollaseid kaarte teenib, mille tõttu järgnevad mängud vahele jäämas. Tore igatahes et mängija(d) ise rahul on et järjekordse vaba nädalavahetuse saab. Mõnus.

Kommentaar

Kommentaar

Pantrite puur on lahti tehtud ja laupäeval teeme positiivset mürtsu ja kärtsu!
                      Kõik staadionile!

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                      www.jkkalju.ee
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

www.jkkalju.ee
                        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Hümn olemas, nüüd 40 aastat järjest igal mängul seda lasta, siis juhutub nii:

Kalevi Facebook | Kalevi koduleht

Kommentaar

Ma lootsin, et Levadia vastu tehakse ikka sellest flaier. Ehk kunagi hiljem
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                              Ma lootsin, et Levadia vastu tehakse ikka sellest flaier. Ehk kunagi hiljem
                              mõte on iseensest hea

Kommentaar

Homme siis teeme võiduka duubli
                                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Working...
                                X