Algselt postitas Kuno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustStereos okei, aga Piletilevis?
Kommentaar
-
Mul piletid käes... lõpuks. Läksin algul (mõni tund tagasi) Ipanema Rodiziosse, seal ei teatud üldse asjast midagi ja inglise keeles soovitati hotelli poolelt küsida, kuna Getulio elab seal. Hotelli neiu ütles, et mulle on jäetud ümbrik ja tahtis mulle midagi kätte suruda järgi mõeldes ta seda ei teinud ja käis kaks korda kuskil asja uurimas ja nagu ma juba ette arvasin, polnud seal ka midagi. Jalutasin siis Stereosse kus piletid olid isegi olemas ja ju ma olin siis esimene ostja (või üks esimestest) sest neiu ei teadnud kuidas ta neid müüma peab (kas Stereo kassast läbi lööma või niisama). Peale väikest asja uurimist ma siiski sain oma piletid kätte! Nüüd võiks keegi kalendris juba märtsi ette keerataVulgar Display Of Kalju Power
Kommentaar
-
Algselt postitas Ray Vaata postitustMul piletid käes... lõpuks. Läksin algul (mõni tund tagasi) Ipanema Rodiziosse, seal ei teatud üldse asjast midagi ja inglise keeles soovitati hotelli poolelt küsida, kuna Getulio elab seal. Hotelli neiu ütles, et mulle on jäetud ümbrik ja tahtis mulle midagi kätte suruda järgi mõeldes ta seda ei teinud ja käis kaks korda kuskil asja uurimas ja nagu ma juba ette arvasin, polnud seal ka midagi. Jalutasin siis Stereosse kus piletid olid isegi olemas ja ju ma olin siis esimene ostja (või üks esimestest) sest neiu ei teadnud kuidas ta neid müüma peab (kas Stereo kassast läbi lööma või niisama). Peale väikest asja uurimist ma siiski sain oma piletid kätte! Nüüd võiks keegi kalendris juba märtsi ette keerata"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Kuuldavasti olla Meistriliiga kalender muutunud. Kas Kalju hooajapiletitel on uued ajad kajastatud? Või on näiteks lihtsalt vooru number ja kohtuvate meeskondade nimed..I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKuuldavasti olla Meistriliiga kalender muutunud. Kas Kalju hooajapiletitel on uued ajad kajastatud? Või on näiteks lihtsalt vooru number ja kohtuvate meeskondade nimed..
Siin kohal teadmiseks, et kalendris võib muudatusi veel ette tulla ja neid ka hooaja siseselt, kui se juba peal on, selleks ei tea kunagi valmis olla, millal se muutub ja millal mitte.."The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas Wuppi Vaata postitustKüll nad kodumängul ikka sisse lasevad, mängu päevaks ju vana aeg täpselt teada ning iga piletipaketi omanik peaks muretult sisse saama.
Siin kohal teadmiseks, et kalendris võib muudatusi veel ette tulla ja neid ka hooaja siseselt, kui se juba peal on, selleks ei tea kunagi valmis olla, millal se muutub ja millal mitte..
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustKeegi Piletilevi müügipunktist kuskilt juba ostnud on? Sesmõttes, et piletilevi kodukal pole seda piletit ikka veel näha ja ilmaasjata ei hakka linna sõitma muidu :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustPiletitel on voorude numbrid, mille abil pääseb mängule.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar