Algselt postitas kuujamaa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
-
Algselt postitas kuujamaa Vaata postitustma teeks ka ärakus ma seda teha saan
Kommentaar
-
Algselt postitas huryt Vaata postitustNo Sulle saadeti ju E-mail Küsimustega.Lihtsalt saadad vastused samale meilile tagasi.Kui ei saanud E-Mail,siis ei saa sind aidata.
ei saanudmingid meili egas midagi
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustSeda ma kartsin,ei ole nõmmekatest kullakonkurenti ka sel hooajal ilmselt.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustSeda ma kartsin,ei ole nõmmekatest kullakonkurenti ka sel hooajal ilmselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustKahju, et viiki jäi
aga eks kokkumäng vajab veel lihvimist.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Jube külm ilm oli, bronhiit garanteeritud
Aga tulemus 1-1 vastab ka mängupildile. Esimene poolaeg oli täielikult Tuleviku käes ja peale paari ohtliku olukorra loomise tabati ka korra posti. Nõmme Kaljul suutis Felipe kaks korda palli võssa lüüa ja see oli ka suures plaanis kõik.
Teisel poolajal võeti täiesti nähtamatu olnud Saharov välja ja Mitti taha pandi vägesid juhtima Leetma. Kas mõjus see või Getulio peapesu, ei tea, aga teine poolaeg oli Kalju kui ümber sündinud. Pooled vahetati ja mäng kulges Kalju surve all. Peale Mitti üsna kerget kukkumist karistusala lähistel vilistati karistuslöök Kalju kasuks, mille Maccari müüri vahelt Koppelile püüdmatult alanurka lõi. Peale seda jäi mäng mäng edasi Kalju kontrolli alla kuni Novikov sai vea eest keskväljal oma teise kollase kaardi, mida ta üsna aktiivselt noris. Getulio oleks võinud mehe tegelikult juba varem välja võtta, sest oli näha, et järgmise vea korral Novikov platsilt ka lendab. Muidu jättis Novikov-Maccari poolkaitsepaar väga hea mulje- vaata et parim keskväli liigas. Ja peale vasakkaitses mänginud Terja vigastust oli selge, et Tulevik lööb oma värava ära. Ühe väheste pikkadest pallidest, mille Tulevik karistusalla saatis, suutsid mehed ka Jevdokimovi näol väravaks ära lüüa. Põhimõtteliselt oleks Tulevik võinudki ainult pikke palle karistusalla taguda, sest Arruda kaotas pea kõik peavõitlused. Ja noh, nii oligi mäng läbi.
Ega Kalju mäng väga positiivset muljet ei jätnud. Oma süü on ka ilmal, sest Brassid olid üsna hädas püsti püsimisega. Ja kaitsesse läheks hädasti vaja meest, kes kõva häält teeks. Praegu kaitseliinil liidrit pole ja tänu sellele valitseb seal alatasa totaalne korralagedus.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustPraegu kaitseliinil liidrit pole ja tänju sellele valitseb seal alatasa totaalne korralagedus.
Kommentaar
-
Harva kui ma väljakukohtuniku kallal virisen, aga täna tõusis just sama sell vilega mängu staariks. Vähe sellest, et ta oskas Novikovile 2 kollast anda, mida arvestades sellise libedusega ja ilmastikuoludega naljalt ei anta, imes ta ka Terehhovile kollase, kuigi lahtise palli lõi ära Terja. See oli üldse selline situatsioon, kus kaitsja Terja oli ründajast ees, lõi palli ära ja siis tuli Tuleviku noor talle täiega jalga sisse ja Terja lonkis vigastusega varumeestepingile.
Ja siit moraal kohtunikule, kui sa ei näinud situatsiooni siis ära oma kaartidega vehi! Tuleviku poolt sissesõidud ja tagant jalga tehtud kollast väärt vead jäid täna kõik karistama, milles asi Kõiv??
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustHarva kui ma väljakukohtuniku kallal virisen, aga täna tõusis just sama sell vilega mängu staariks. Vähe sellest, et ta oskas Novikovile 2 kollast anda, mida arvestades sellise libedusega ja ilmastikuoludega naljalt ei anta, imes ta ka Terehhovile kollase, kuigi lahtise palli lõi ära Terja. See oli üldse selline situatsioon, kus kaitsja Terja oli ründajast ees, lõi palli ära ja siis tuli Tuleviku noor talle täiega jalga sisse ja Terja lonkis vigastusega varumeestepingile.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar