see on hea pilt rsk küll jah
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKes see kõva löögiga kutt on?The Red Devils
Kommentaar
-
Algselt postitas rob156 Vaata postitustmitt lööb kõvemin!?
Kommentaar
-
Veel eelmine aasta oli madalamates liigades selline kord,et duubelvõistkonnas saadud karistus kõrgemale liigale ei kandunud ja vastupidi.Näit.kolmas ja neljas liiga olid täiesti kaks eri asja ses suhtes,said ühes mängukeelu,võisid teises ikka edasi pallida.Ma täpset reeglistikku ei tea selle kohta praegu,aga kas midagi on muudetud?Vaevalt Kaljuski keegi teadis...väga mage värk,Elvast oldi kenasti üle.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustVeel eelmine aasta oli madalamates liigades selline kord,et duubelvõistkonnas saadud karistus kõrgemale liigale ei kandunud ja vastupidi.Näit.kolmas ja neljas liiga olid täiesti kaks eri asja ses suhtes,said ühes mängukeelu,võisid teises ikka edasi pallida.Ma täpset reeglistikku ei tea selle kohta praegu,aga kas midagi on muudetud?Vaevalt Kaljuski keegi teadis...väga mage värk,Elvast oldi kenasti üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas lullu9 Vaata postitustKuno oli helistand jalgpalliliitu ja kysinud kaartide kohta öeldi et kõik on korras nii et see on kyll kivi nende kapsaaeda
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa ei ole sellega nõus, et jalgpalliliit peab teadma, mis seisus on kõikide klubide duublite jne. mängijate mänguõigused.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSuper. 6:2 võit. No igati võimas mäng, vaieldamatult Kalju selle hooaja parim. TVMK kaitseliin oli Miti vastu ikka täiesti abitu ja Savitskil oli kah hea päev
Kui ma Käärile helistasin ja küsisin,et kuidas pingil on,siis vastas ta,et ta kodus TV ees ja limpsib õlut.Ei tea kuidas ta kolli veel lõi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar