320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Räägi siis meile ka, et mis nagu toimub. Tahaks ka jubedalt teada.
    Tore oleks ka teada kuidas sa jalgpalliga kaua seotud oled olnud? Küsisin seda mingi aeg tagasi ka, aga kahjuks sa ei vastanud. Väga huvitab kohe mis sa vastad . Kuigi usun, et sinult mingit normaalset vastust oodata on küll palju.
    Üllata mind!!!
    Hakkas Nõmme Kalju farmklubis nimega RSK Kuuse mängima umbes sel ajal...see ju annab sitaks teadmisi juurde "taustajõududest"

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
      Hakkas Nõmme Kalju farmklubis nimega RSK Kuuse mängima umbes sel ajal...see ju annab sitaks teadmisi juurde "taustajõududest"
      Oleks see siis mu esimene klubi olnud Alustasin mitu aastat varem täiesti teises klubis vene keelses seltskonnas. Tegeleks ma ainult mängimisega oleks ma juba ammu jalgpalli kauge inimene.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
        Oleks see siis mu esimene klubi olnud Alustasin mitu aastat varem täiesti teises klubis vene keelses seltskonnas. Tegeleks ma ainult mängimisega oleks ma juba ammu jalgpalli kauge inimene.
        vana sa oled?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
          vana sa oled?
          Mis tähtsust mu vanus omab???

Kommentaar

Mis tähtsust mu vanus omab???
            Mina erinevalt sinut tean mis toimub nii Eesti jalgpalli taustajõududes ja Nõmme Kalju klubi sise asju sest ma olen olnud kauem jalgpalliga seotud kui paljud inimesed arvaksid.

seepärast...

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
              Mina erinevalt sinut tean mis toimub nii Eesti jalgpalli taustajõududes ja Nõmme Kalju klubi sise asju sest ma olen olnud kauem jalgpalliga seotud kui paljud inimesed arvaksid.

seepärast...
              Ma alustasin vägagi noorelt. See pärast ma arvan et mu vanus ei oma tähtsust ka. Räägib kogemus ja teadmised, mitte vanus. Ma teen puhtal kujul hobina seda. Mina ei vaata seda, mis toimub Eesti jalgpallis läbi roosade prillide.
              Noortetreenerid mängivad kasiinodes maha laste trenni rahad või joovad maha ja ikka treenivad edasi väikseid lapsi, kes teevad esimesi samme jalgpalli mängija teel. Tuntuid mängijaid kasutatakse ära oma tahtmise saamiseks ja selle vastutasuks osutatakse väikene teene. Ja neid asju on veel ja veel.
              Nõmme Kaljus selliseid asju ei ole ja see ütleb juba kõik, miks ma just Nõmme Kalju toetaja olen.

Kommentaar

hehee..hea teema on üles rebitud

Kommentaar

Homme saab siis näha, kas tegemist oli juhusega, või on Kalev meile tõesti katki hammustamatu pähkel.
                  /*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(--spacer-size)}.e-con{--container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}TARTU SAABUB HIIULE 27.07! LOE EDASI /*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} UUDISED VAATA KÕIKI SPONSORID JÄRGMISED MÄNGUD ÜRITUSED VAATA KÕIKI KALJU TV VAATA KÕIKI Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos GALERII VAATA KÕIKI REKLAAM VARSTI AVAME! FÄNNID https://www.youtube.com/watch?v=9vG-tjMjV4g LIITU FÄNNIDEGA PREMIUM LIIGA SPONSORID PEASPONSOR SÄRGISPONSOR KULDSPONSOR HÕBESPONSOR /*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-widget-divider{--divider-border-style:none;--divider-border-width:1px;--divider-color:#0c0d0e;--divider-icon-size:20px;--divider-element-spacing:10px;--divider-pattern-height:24px;--divider-pattern-size:20px;--divider-pattern-url:none;--divider-pattern-repeat:repeat-x}.elementor-widget-divider .elementor-divider{display:flex}.elementor-widget-divider .elementor-divider__text{font-size:15px;line-height:1;max-width:95%}.elementor-widget-divider .elementor-divider__element{margin:0 var(--divider-element-spacing);flex-shrink:0}.elementor-widget-divider .elementor-icon{font-size:var(--divider-icon-size)}.elementor-widget-divider .elementor-divider-separator{display:flex;margin:0;direction:ltr}.elementor-widget-divider--view-line_icon .elementor-divider-separator,.elementor-widget-divider--view-line_text .elementor-divider-separator{align-items:center}.elementor-widget-divider--view-line_icon .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider--view-line_icon .elementor-divider-separator:before,.elementor-widget-divider--view-line_text .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider--view-line_text .elementor-divider-separator:before{display:block;content:"";border-block-end:0;flex-grow:1;border-block-start:var(--divider-border-width) var(--divider-border-style) var(--divider-color)}.elementor-widget-divider--element-align-left .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:first-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider--element-align-left .elementor-divider-separator:before{content:none}.elementor-widget-divider--element-align-left .elementor-divider__element{margin-left:0}.elementor-widget-divider--element-align-right .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:last-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider--element-align-right .elementor-divider-separator:after{content:none}.elementor-widget-divider--element-align-right .elementor-divider__element{margin-right:0}.elementor-widget-divider--element-align-start .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:first-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider--element-align-start .elementor-divider-separator:before{content:none}.elementor-widget-divider--element-align-start .elementor-divider__element{margin-inline-start:0}.elementor-widget-divider--element-align-end .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:last-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider--element-align-end .elementor-divider-separator:after{content:none}.elementor-widget-divider--element-align-end .elementor-divider__element{margin-inline-end:0}.elementor-widget-divider:not(.elementor-widget-divider--view-line_text):not(.elementor-widget-divider--view-line_icon) .elementor-divider-separator{border-block-start:var(--divider-border-width) var(--divider-border-style) var(--divider-color)}.elementor-widget-divider--separator-type-pattern{--divider-border-style:none}.elementor-widget-divider--separator-type-pattern.elementor-widget-divider--view-line .elementor-divider-separator,.elementor-widget-divider--separator-type-pattern:not(.elementor-widget-divider--view-line) .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider--separator-type-pattern:not(.elementor-widget-divider--view-line) .elementor-divider-separator:before,.elementor-widget-divider--separator-type-pattern:not([class*=elementor-widget-divider--view]) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)} JÄTKUSUUTLIKKUSE SPONSOR KOGUKONNA PARTNER TOETAJA MEEDIAPARTNER PARTNER HEATEGEVUS LIITU UUDISKIRJAGA

.
                  "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Ma alustasin vägagi noorelt. See pärast ma arvan et mu vanus ei oma tähtsust ka. Räägib kogemus ja teadmised, mitte vanus. Ma teen puhtal kujul hobina seda. Mina ei vaata seda, mis toimub Eesti jalgpallis läbi roosade prillide.
                    Noortetreenerid mängivad kasiinodes maha laste trenni rahad või joovad maha ja ikka treenivad edasi väikseid lapsi, kes teevad esimesi samme jalgpalli mängija teel. Tuntuid mängijaid kasutatakse ära oma tahtmise saamiseks ja selle vastutasuks osutatakse väikene teene. Ja neid asju on veel ja veel.
                    Nõmme Kaljus selliseid asju ei ole ja see ütleb juba kõik, miks ma just Nõmme Kalju toetaja olen.
                    kes teab, see teab, eksole
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

miks viljandis olevatel mõnel nõmme fännil silmad pahupidi peas olid? ja 12 kraadiga ilma särgita on ka lahe lulli lüüa

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                        miks viljandis olevatel mõnel nõmme fännil silmad pahupidi peas olid? ja 12 kraadiga ilma särgita on ka lahe lulli lüüa
                        no ja mis see sinu asi on?
                        eks igaüks teab seda mida teeb
                        E Pluribus unum

Kommentaar

Ilmselt selle pärast, et mõnel Viljandi tiinekal oleks pärast foorumis hea ahuijeitada

Kommentaar

Kui kalju homme kaotab, siis võetakse ka midagi ette, ma loodan.
                            Pakun 1-2 Kalevile.
                            väravad:Nunes - Kõlu 2x

Kommentaar

Mingi hädine võit vast tuleb. Kui Vitali mängib, siis ta vast ikka ühe ära koksab.

Kommentaar

Homme Vitali veel ei mängi.

ja 12 kraadiga ilma särgita on ka lahe lulli lüüa
                                Väga soe oli päikese käes!

Kommentaar

Working...
                                X