Algselt postitas Silver
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustAga Getulio on teil väga uue kooli treener? Kas Eestis on treenereid, kes vastaksid sinu tingimustele sammude edaspidi astumise suunas? Kui ei, kas siis Getulio on Eesti parim treener?
Treenerina mul talle mingisuguseid etteheiteid ei ole. Täiesti asjakohane jalgpallitaktik oma tugevate ja nõrkade külgedega. Kuna Getuliol on ka nõrki külgi, siis on tema kõrval koha sisse seadnud Karel Voolaid, kes tunneb läbi ja lõhki kodumaa jalgpalli ning on omandanud piisavalt kogemusi Pasi käe all Eestis ja Soomes, et teha samm edasi ja pakkuda seda kvaliteeti Kaljule, mida hetkel veel natukene puudu jääb.
Näiteks treenerid, keda hindan kõrgelt: Voolaid, Zaur, Lelov, Lillevere, Hurt, Keskküla jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Petuhhin Vaata postitustMiks Getu siia http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=358056 nimekirja ei pääsenud? Fotoboikott?
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustNo kuule, Ratnikov ei ole küll mingisugune arvestatav treener.
Raika oli hea mängija ja on kogenud ning autoriteetne treener Eestis . Tal on muidugi puudusi aga ta ei joo ennast töö ajal täis nagu mingi kossupede Tartust vaid võtab vaikselt väljaspool tööaega
Mina eelistan igasugustele tolmuahvidele raudselt Raikat.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustRatnikov ei sobi ju selgelt Kalju roosa stiiliga kokku
Aga Silveri poolt nimetatud treeneritele duubeldaks, kui näiteks Hurt jääks Tartust üle, siis oleks ehk mõeldav temagi kaasamine punti, Voolaid samas saaks ka väravavahtidega tegeleda. TPS-s ta sellega ju tegeleski.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustNäiteks treenerid, keda hindan kõrgelt: Voolaid, Zaur, Lelov, Lillevere, Hurt, Keskküla jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVõtke jah Lelov punti ning ma võin garanteerida, et meediapool, toetajatega suhtlemine ning turundus sureb Kaljul välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustSaarlane, kas sa näed kuskil tonti? Treenerid on Kaljul väga head - kedagi ei võeta juurde. Saage üle juba.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar