Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Mina isiklikult ootan millal juba roosad pantrid,roosad prillid jälle ette panevad ja hakkavad meistritiitlist rääkimasa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustMina isiklikult ootan millal juba roosad pantrid,roosad prillid jälle ette panevad ja hakkavad meistritiitlist rääkimaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustMina isiklikult ootan millal juba roosad pantrid,roosad prillid jälle ette panevad ja hakkavad meistritiitlist rääkima
Kommentaar
-
Sarap ja Getulio liiga ühte masti mehed, et kokku sobida, aga kui vajadus on uue treeneri järgi, siis on asjapulkadel täitsa võimalus kasvõi transfermarketist uurida. Seal ikka tuhandeid treenereid ilma tööta, alustades maailmakuulsatest kuni naabrite treeneriteni välja. Ei tahaks uskuda, et näiteks Veikkausligast kinga saanud treenerite rahanumber oleks ületamatu.
Sama lugu on ka mängijatega, väga-väga palju huvitavaid mängijaid, kuskilt Aafrikast saaks hea rahaga siia mängima tuua.
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustBrasiilia lippude kõrval hakkaksid siis lehvima Aafrika lipud?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Parem nende neegrite pilude jms, asemele tuua möned lootustandvat vöi siis möne kogenenud Eesti mängija!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustParem nende neegrite pilude jms, asemele tuua möned lootustandvat vöi siis möne kogenenud Eesti mängija!
Saad aru, Eestis pole lihtsalt võimalik saada mõnda head kogenud mängijat. Kõik on juba klubis kust nad ei taha lahkuda jne jne. Eesti turg on hetkel väga kitsas.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSee oli kõigest minu fantaseeriv pakkumine, mida vaevalt juhtub. Sesmõttes mul on suva, kas satsis mängivad venelased, neegrid või pilud, peaasi et korralik tulemus saavutataks.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustEi rääkinudgi sellest kes satsis mängivad,vaid seda,et mis Lipud siis seekord Eest lipu kõrvale lehvima tõmmatakse,Brasiilia lipp on ning mis järgmiseks? Usbekistan?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTõepoolest, Aafrika ühe tugevaima jalgpalliriigi Usbekistani lipu tõmbame kindlasti vardasse, usutavasti on plaanis vardasse lükata ka Tadžikistani ja Kõrgõzstani trikoloorid.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Lisaks Mario poolt välja käidud varjantidele kaalume tõsiselt ka Turkmeeni ja Kasahhi sõbralike rahvaühenduste sümboolika kasutamist paraleelselt brasiilia omadega."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTõepoolest, Aafrika ühe tugevaima jalgpalliriigi Usbekistani lipu tõmbame kindlasti vardasse, usutavasti on plaanis vardasse lükata ka Tadžikistani ja Kõrgõzstani trikoloorid.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar