320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitust
    Ootame uut hooaega, et näha samu kutte suurel väljakul, kuna ega seal saalis saab mängija oskustest 20% ainult teada umbes.
    Annad mulle ehk selle valemi millega sa seda protsenti arvutad? Tahaks ise medalikolmiku järgmiseks hooajaks ära paika panna.

Kommentaar

Toe tag- Kõik Teavad Sinust Kõike.See sobiks kalju foorumi hymniks jõudu professoritele

Kommentaar

Kas Nunes, Arruda ja Aurelio Eesti keelt räägivad ? :P

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
          Kas Nunes, Arruda ja Aurelio Eesti keelt räägivad ? :P
          jah ainult,et võru murrakus

Kommentaar

ma vaatan, et kalju ärritas jälle kedagi
            herilasepesa on sumisema hakanud.

Lõbus

Kommentaar

Algselt postitas sanchez Vaata postitust
              ma vaatan, et kalju ärritas jälle kedagi
              herilasepesa on sumisema hakanud.

Lõbus
              ahhh minu jaoks näiteks on see kui magus nektar, kui tulla pärast väga lahedat turniiri foorumisse lugema erinevaid huvitavaid arvamusi tuju läheb kohe heaks

Kommentaar

Kaitsja, Tiago Sala, mängis turniiril nr 3 all.

Samuti, kes huvitatud, trükkige ta nimi youtube`i sisse ning ka mõned promovideod seal täitsa olemas.

Kommentaar

Lausa lust vaadata kuidas mees palli puhtaks lööb ja täiesti vabana kaaslastele ettepoole söötu lükkab.

Tegelt on mu point see, et mis selliste videode mõte on?

Kaljule aga mängijate värbamisel edu ! See peanupp kes väravas oli läheb vist kohe lennukile? Või on paberite korrigeerimisel võimalik noorteliigas kasutada?

Kommentaar

Keegi võiks mõned ägedad youtube kokkuvõtted jälle teha aastalõpukast... kes eelmine aasta selle kalju vs levadia youtube klipi tegi? See oli äge!

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                      Lausa lust vaadata kuidas mees palli puhtaks lööb ja täiesti vabana kaaslastele ettepoole söötu lükkab.

Tegelt on mu point see, et mis selliste videode mõte on?
                      Reklaam.

Ehk tglt kaitsjatest ongi videoklippe kõige keerulisem teha, kuna nende töö ongi kaitsmine (otsus - > tackling), palli puhtaks löömine ja tagant rünnaku alustamine. Väga harva löövad nad väravaid. Üldjuhul promotion videodes muidugi valesti positsioneerimise vigu jms. ei ole. Profid saavad üldjuhul aru kas tegemist on mängumehega puhtalt sellest, et kuidas mees väljakul jookseb ja milline on tema kehaasend jne. Kaitsjate puhul on ju muidu veel hästi oluline ka tagaliinist mängu juhendamine ja mängu lugemine. Samuti on ülioluline "appearance" ehk kohalolu. Seda viimast tihti videodest aru ei saa ning kahest eelmisest saab enam vähem aru kui täispikki mänge vaadata.

Kommentaar

Algselt postitas sanchez Vaata postitust
                        Keegi võiks mõned ägedad youtube kokkuvõtted jälle teha aastalõpukast... kes eelmine aasta selle kalju vs levadia youtube klipi tegi? See oli äge!
                        Mul kohe saab üks video valmis, kus on mõned nõmme kalju väravad.

Kommentaar

Algselt postitas priitval Vaata postitust
                          Mul kohe saab üks video valmis, kus on mõned nõmme kalju väravad.
                          Väga super!

Kommentaar

Igati kordaläinud aastalõputurniir! mida veel tahta?

Kommentaar

Mulle meeldisid endised Kalevlased, Tikenberg ja Kõrtsmik ja esiliiga turniiril mänginud Hermanson.

Kommentaar

naljakas video, teeb kaitsest söödu poolikule ja siis kordab ka seda, et ei ole ju võimalik!!
                                Algselt postitas rainis007
                                Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

Working...
                                X