Algselt postitas tiriam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustega kaks kolmandata jää ehk millal on oodata T.Võtti 3+1 lepingut Kaljuga?
Tanel Võtti sõlmis Kaljuga lepingu
Kommentaar
-
Pohh neist kirjavigadest aga ,kui uus mängija palgatakse siis võiks ikka mängija sünniaasta ja muud andmed , parameetrid samuti välja tuua. Kõik tehakse kuidagi lohakalt a-la ,ah aitab neile sellest küll.
Mind näiteks hakkas kohe huvitama kuti pikkus ,kui ta kaitsemängijana Nõmmele palgati..FCF Forever
Kommentaar
-
Sellised pisikesed nupud on tõesti üpris mõttetult infovaesed. Samuti ootaks mängijatelt lühiintervjuud mõne küsimusega.
Aga kirjavigade kohepealt päris ei nõustuks, klubi ametlik sait peaks ikka korrektne olema. Siin foorumis on sügavalt suva, aga ausaltöeldes ei kujutaks ette, et tippklubide saidid kirjavigadest kubisevad.
Kommentaar
-
Mitte, et mulle vead meeldiks, aga kas te millegagi rahul ka olete?
Meie teeme muideks tööd ilma rahata ja arendame jalgpalli, palun tehke intekaid oma vabast ajast kirjutage uudiseid ja panustage omaltpoolt midagi peale pideva virina igas erinevas foorumis iga erineva teema kohta. Ausalt teil on midagi viga või on teil stringi suurus paar numbrit väiksem kui tagumik!?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSee umbes sama jutt, et kui ma jalgpalli mängida ei oska, siis mängijaid pealtvaatajana kritiseerida ei tohi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustElu läbi positiivsuse on kindlasti ilusam kui vastupidi
Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis ärge olge nii kuradi pahurad koguaeg. Fännid on alati ja igalpool pigem kriitilised. Selle asemel, et vaadata seda kui "viginat ja virisemist", vaadake asja positiivset poolt: klubi tegemised lähevad neile tõesti korda. Kriitikameeleta inimene on kõige vastu huvi kaotanud inimene."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSiia võiks kohe vastu visata igasuguseid erinevaid ütlusi a la "kriitika on edasiviiv jõud" jne.
Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis ärge olge nii kuradi pahurad koguaeg. Fännid on alati ja igalpool pigem kriitilised. Selle asemel, et vaadata seda kui "viginat ja virisemist", vaadake asja positiivset poolt: klubi tegemised lähevad neile tõesti korda. Kriitikameeleta inimene on kõige vastu huvi kaotanud inimene.
Soovin kõigile edu ja positiivse inimesena lihtsalt ei suuda sellist sappi koguaeg lugeda...
EDU!
Kommentaar
-
Kui jutu mõtte sees olin ka mina, siis on ikka väga liialdatud ütlus, et ma ainult kriitilisi postitusi kritseldan. Olen ikka väga palju oma aega kulutanud seoses Kaljuga (ei mõtle üldse fänlust) ja selle jalgpalliklubi hüvanguks ning sellised postitused klubi juhtfiguuridelt ei ole küll väga ligitõmbavad.
Ja et ma õpiks asjadest rõõmu tundma? . Kahtlen kas kahe käe sõrmedel on võimalik üles lugeda inimesi, kes Kalju positiivsetest tegemistest sama õnnelikud olen kui mina. Eks kriitika tuleneb ka sellest, et sooviks, et asjad oleks veelgi paremad ning see jalgpalliklubi on äärmiselt oluline.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMõne kohapealt minu jaoks on üllatav, et kui nii palju aega kulutada, et tuhandeid postitusi kuskil foorumis teha, siis miks mitte selle asemel hoopis seda aega kinkida mõnele jalgpalliklubile ja aidata selle ajaga parandada neid kohti mis kedagi häirib?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar