Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKriitika pidi olema edasiviiv jõud, naudi, siis seda
Ei tore ärapanemine käib, aga see selleks, mis ma öelda tahtsin on see, et Kaljul tuleb üks kuradima kõva sats selleks hooajaks ja respect selle eest !
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustSellepeale tahaks kohe kirjutada, et kriitikal ja kriitikal on vahe.
Ei tore ärapanemine käib, aga see selleks, mis ma öelda tahtsin on see, et Kaljul tuleb üks kuradima kõva sats selleks hooajaks ja respect selle eest !
Thanks hea sõna eest. Mulle ka Kaimar meeldib!
Kommentaar
-
Ise kaldun ka arvama,et kui kõik asjad tööle saadakse,ning seekord puusse ei panda asjadega nagu eelmine hooaeg,siis tuleb kõva,kõva heitlus esikolmikulesa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMa arvan, et kõik saavad aru kriitikast ja sellega olen 100% nõus, et kriitika on edasiviiv jõud. Võibolla me saame tähendusest kriitika erinevalt aru, minule näiteks tundub, et kui võtta mõne postitaja kõik postitused ja neid natukene lugeda, siis see pole kriitika, aga kibestunud hala kõikvõimalikel ja võimatutel teemadel.
Erinevate jalgpalliklubide fännifoorumid üle maailma on täpselt samasugused, kus fännid kritiseerivad klubi tegemisi ja tegemata jätmisi, peatreenerit, kasutatud formatsioone ja taktikaid ning mängijaid. Teie asi on teha oma tööd, las fännid elavad oma elu. Kõige paremini saate fännide kriitikale vastata sellega kui olete väljakul edukad!
Algselt postitas Kuno Vaata postitustFakt on see, et kui klubidel oleks raha, siis selle rahaga kõigepealt likvideeritakse mõnes klubis mängijate võlad, teises midagi muud ja lõpuks pannakse komad õigesse kohta. Kui te tahate aidata, siis ärge olge nii vaenulikud ja ärge pugege selle loosungi taha, et kriitika on edasiviiv jõud... Veelkord, kriitikal ja kriitikal on vahe!
Klubide rahalisi võimalusi ei taha ma üldse siinkohal puudutada. Eesti jalgpall on finantsiliselt koguaeg vaeslapse osas olnud.
Üldiselt peaks klubidega lähemalt seotud isikud kasvatama endale foorumit külastades paksema naha ja mitte reageerima igale postitusele. Sedasi jääb mulje nagu oleks tõesti astutud mingile õrnale kohale."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuno, kas enne Tenerifele minekut on plaanis veel mõni kontrollmäng näiteks Soomes? Teaks planeerida kui oleks sobiv variant, heameelega tuleks kaeks "uue" Kalju ka suurel väljakul ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNo ma ei tea kui erinevalt me kriitikast aru saame, aga tuleb nõustuda, et mitte kõik pole nö konstruktiivne kriitika. Teisest küljest ei saa ma aru, miks ühe klubi esindaja (sinu puhul tuleb vist kasutada sõna juht) üldse reageerib sellele. Ma kasutaks siinkohal sõna "ülereageerimine".
Erinevate jalgpalliklubide fännifoorumid üle maailma on täpselt samasugused, kus fännid kritiseerivad klubi tegemisi ja tegemata jätmisi, peatreenerit, kasutatud formatsioone ja taktikaid ning mängijaid. Teie asi on teha oma tööd, las fännid elavad oma elu. Kõige paremini saate fännide kriitikale vastata sellega kui olete väljakul edukad!
Ma ei ole absoluutselt vaenulik. Kalju on olnud väga positiivne nähtus Eesti jalgpallis ja loodan siiralt, et teie klubi suudab sammu veelgi kaugemale astuda ja sekkuda ka medaliheitlusesse. Ainult läbi konkurentsi saab Eesti liigajalgpall areneda ja konkurentsitihe Meistriliiga peaks olema kõikide fännide ühine unistus, olenemata mis klubi toetatakse.
Klubide rahalisi võimalusi ei taha ma üldse siinkohal puudutada. Eesti jalgpall on finantsiliselt koguaeg vaeslapse osas olnud.
Üldiselt peaks klubidega lähemalt seotud isikud kasvatama endale foorumit külastades paksema naha ja mitte reageerima igale postitusele. Sedasi jääb mulje nagu oleks tõesti astutud mingile õrnale kohale.
Kõik on chill, ma pole mingi "Presidendi" tüüpi inimene, olen teiega samas kohas, räägin ja hingan samasugust jalgpalliõhku ja ei pea paljuks oma arvamust sekka öelda. Nagu näha ei tee ma seda ka varjunime all ja julgen enda seisukohta avalikult ilma häbenematta välja öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustPaks nahk on mul täitsa olemas, aga kui näen, et mõni noor hakkab vastasuunavööndis täistuledega pidevalt sõitma, siis ei pea paljuks sauaga paar korda vehkida
Kõik on chill, ma pole mingi "Presidendi" tüüpi inimene, olen teiega samas kohas, räägin ja hingan samasugust jalgpalliõhku ja ei pea paljuks oma arvamust sekka öelda. Nagu näha ei tee ma seda ka varjunime all ja julgen enda seisukohta avalikult ilma häbenematta välja öelda."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSelge pilt. Kuulutame siis selle teema lõppenuks ja jõudu-jaksu hooajaks ettevalmistumisel!
Tõmbame koos selle jalka teema ikka siin Eestis korralikult käima!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPohh neist kirjavigadest aga ,kui uus mängija palgatakse siis võiks ikka mängija sünniaasta ja muud andmed , parameetrid samuti välja tuua. Kõik tehakse kuidagi lohakalt a-la ,ah aitab neile sellest küll.
Mind näiteks hakkas kohe huvitama kuti pikkus ,kui ta kaitsemängijana Nõmmele palgati..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar