Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Elagu rahvaste sõprus! Elagu Nõmme Kalju! Elagu Keskerakond! Elagu!
Piksenool
Ühised väljasõidud mängudele, koosviibimised, sportlikud tegevused, hea läbisaamine klubi ja mängijatega. Need on vaid mõned märksõnad, mis iseloomustavad paimat fännklubi, Roosad Pantrid.
VS KALEV 22.04 / 18:00
LOE EDASI
UUDISED
VAATA KÕIKI
SPONSORID
JÄRGMISED MÄNGUD
ÜRITUSED
VAATA KÕIKI
KALJU TV
VAATA KÕIKI
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos
GALERII
VAATA KÕIKI
REKLAAM
VARSTI AVAME!
FÄNNID
https://www.youtube.com/watch?v=9vG-tjMjV4g
LIITU FÄNNIDEGA
PREMIUM LIIGA
SPONSORID
PEASPONSOR
SÄRGISPONSOR
KULDSPONSOR
HÕBESPONSOR
JÄTKUSUUTLIKKUSE SPONSOR
KOGUKONNA PARTNER
TOETAJA
MEEDIAPARTNER
PARTNER
HEATEGEVUS
LIITU UUDISKIRJAGA
Ühised väljasõidud mängudele, koosviibimised, sportlikud tegevused, hea läbisaamine klubi ja mängijatega. Need on vaid mõned märksõnad, mis iseloomustavad paimat fännklubi, Roosad Pantrid.
Kurat, mul on hea meel, et JK Kalju suudab omaenese kodulehel sellist iroonilist nalja visata. Ma olen kogu aeg mõelnud, et seda veebilehte toimetab mingi julm kuivik ja roosade prillide mees, aga tuleb välja, et ei.
Impossible is nothing!
Piksenool
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Kahju, et lisaks mängulisele poolele on ka virtuaalne pool täiesti nulliks muutumas. Kaua lubatud e-pood on siiamaani suletud, videoprofiilidest võime jätkuvalt und näha, praegu puuduvad profiilid sootuks, või polegi mängijate kohta mingit infot jagada? Ainuke positiivne külg on see et pärast kohtumisi on võimalik lugeda mängijate arvamusi mängust.
Fännidele lubatud atribuutika on kah kuskile kadunud, jätkuvalt ei ole salle. Ja Adidase särgid vist jätkuvalt 900, kui Tammekal saab Adidase särgi, hooajapileti ja salli 650 eest.
Tuleb meelde, kui esimesel hooajal meistriliigas Kalju juhid lubasid, et see kõmu ja kära ei kao edaspidigi kuhugi, tuleb aga tõdeda, et isegi see on kadunud.
Arti, ole hea ning liitu taas Kalju kollektiiviga, sinuga said fännid normaalselt asju arutada ning sinu töötamise ajal oli pressi pool tohutult parem kui praegu.
Ei saa mina ka aru mis kuradi särk see pea tonni maksab..
Suhtumine fännidesse on tõesti masendav see hooaeg ning pole mõtet imestada kui tribüün järjest tühjemaks jääb.
LOE EDASI
UUDISED
VAATA KÕIKI
SPONSORID
JÄRGMISED MÄNGUD
ÜRITUSED
VAATA KÕIKI
KALJU TV
VAATA KÕIKI
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos
GALERII
VAATA KÕIKI
REKLAAM
VARSTI AVAME!
FÄNNID
LIITU FÄNNIDEGA
PREMIUM LIIGA
SPONSORID
PEASPONSOR
SÄRGISPONSOR
KULDSPONSOR
HÕBESPONSOR
JÄTKUSUUTLIKKUSE SPONSOR
KOGUKONNA PARTNER
TOETAJA
MEEDIAPARTNER
PARTNER
HEATEGEVUS
LIITU UUDISKIRJAGA
.
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
LOE EDASI
UUDISED
VAATA KÕIKI
SPONSORID
JÄRGMISED MÄNGUD
ÜRITUSED
VAATA KÕIKI
KALJU TV
VAATA KÕIKI
GALERII
VAATA KÕIKI
REKLAAM
VARSTI AVAME!
FÄNNID
LIITU FÄNNIDEGA
PREMIUM LIIGA
SPONSORID
PEASPONSOR
SÄRGISPONSOR
KULDSPONSOR
HÕBESPONSOR
JÄTKUSUUTLIKKUSE SPONSOR
KOGUKONNA PARTNER
TOETAJA
MEEDIAPARTNER
PARTNER
HEATEGEVUS
LIITU UUDISKIRJAGA
.
Ega ometi minu arvamust kuulda ei võetud?
Aga siit peab kindlad 3p võtma, sest kui nii hõredat Sillamäed kah ei võida, siis on kole.
Arti, ole hea ning liitu taas Kalju kollektiiviga, sinuga said fännid normaalselt asju arutada ning sinu töötamise ajal oli pressi pool tohutult parem kui praegu.
Nüüd ma olen küll meelitatud ma arvasin, et mind keegi tagasi ei soovi sinna
Kommentaar