320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Ramm Vaata postitust
    Asi pole motivatsioonis vaid süüakse estrella krõpse pudru asemel ehk nende jaoks on eesti meistriliiga hooaeg liiga pikk ja füüsilisust jätkub ühe hooaja poolajaks.
    Kuidas saab profimeeskonnal olla kehv füüsiline vorm?

    Kas nad ei peaks tegema iga päev trenni voi isegi mitu korda päevas? Mida seal treeningul tehakse siis?

    Kommentaar


      Algselt postitas Nohik Vaata postitust
      Kuidas saab profimeeskonnal olla kehv füüsiline vorm?

      Kas nad ei peaks tegema iga päev trenni voi isegi mitu korda päevas? Mida seal treeningul tehakse siis?
      soojenduseks 2 ringi, siis veidi kvadrat ja siis babor spaasse lõõgastuma raskest treeningust. Võidult võidule!

      Kommentaar


        Tuleks see lõunamaalaste bande laiali saata ja pigem noortega tegeleda või võtta Eestist mängijaid, kes tahavad mängida

        Kommentaar


          Kole, väga kole. Aga nüüd võib vist öelda, et enam hullemaks minna ei saa. Võib ju pugeda vigastuste ja kaartide taha, aga siin on miskit väga palju hullemat kui lihtsalt kaotused. Nagu ma korduvalt maininud olen, siis mängus puudub idee, kuidas saavutada positiivset tulemust. Konkurentsitult soovitakse Eestis mängida kõige koledamat ja aeglasemat mängu.

          Esimese poolajaga 1 pealelöök, mis kah karistuslöögist. Imeline tipuründaja suutis maksimaalselt kolm palli kaaslastele toimetada ning kõik seisavad ühel kohal. Tulemuseks on lõpuks see, et vaid viimased 4 paandunud toetajat suudavad meeskonda toetada. Minu jaoks ei ole asi nii väga kaotustes, vaid kuidas neid kaotused saadakse, pmst ei ole isegi teoreetilist võimalust midagi ise saavutada, pallivaldamine 80-20.

          Oleks ehk aeg meeskonda sügava vilekooriga kostitada, sest see plaksutamine pärast 4:0 on minu jaoks nata liig.

          Kommentaar


            Haha mu arust oleksite te pidanud seda vilekoori ammu tegema,mitte Florakaid välja naerma kui Flora sai mitmeid,mitmeid mänge järjest vilet.
            sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

            Kommentaar


              Ma saan sinu pettumusest aru, aga paljud nii m6nedgi teised kes sinuk6rval istusid ei n2e asja nagu sina, kuid niisama m6tlevad, et kui isegi sina istud, no siis tasub ka istuda. Puudub kirg Kalju ja f2nnamise vastu. Kuid minagi (vabandan meeskonna liikmetele kes lugema peaksid) l2ksin sellele m2ngule peas m6tlesin, et 6:0 saun tuleb, seega see tulemus oli isegi parem kui minul ette m6eldud tulemus. See on kirg ja tuleb teha kirega, jalgpallis minujaoks isegi see m2ng ei loe nii palju. Staadionil on 90 minutit n2dalas kus saab olla vaba, ei pea mitte millegile muule m6tlema, karju kisa toeta palju tahad.
              See hooaeg enam midagi muuta ei saa, kuid see ei t2henda, et meeskond peaks tyhja tribyyni ees m2ngima. Austus smirrele, kes n2gi vaeva jooksis,vVitaali yritas kuid ei tulnud v2lja, ta v2hemalt paisitis silma entusiasmiga.
              www.jkkalju.ee

              Kommentaar


                Minu jaoks oli kogu tänase päeva tipp, kui härra peatreener teise poolaja esimese viie minutiga polnud treeneripingilegi jõudnud. Mitte et see nüüd nii oluline oleks, aga sellegipoolest.

                Kommentaar


                  Majas hea soe.

                  Kommentaar


                    Kunot pole ei tea mis ajast ei foorumis ega ka staadionil näinud. Kas tõesti kadus huvi nii kiiresi esimeste probleemide ajal? See on loomulik, et klubi president ei pea käima pidevalt mängudel, aga Kuno on alati ses valdkonnas ülimalt aktiivne olnud. Loodetavasti huvi pole kadunud.

                    Kommentaar


                      Mario, võta kokku ennast juba!
                      "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                      www.facebook.com/jkkalju

                      Kommentaar


                        Noh, laguneb laiali te potjomkini külakene...?!
                        Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

                        Kommentaar


                          Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                          Mario, võta kokku ennast juba!
                          Siin teemas on vist targem mitte sõna võtta. Aga ongi hea ju, kui viimasedki, kes sellest klubist huvituvad, kaotavad samuti varsti huvi. Nagu armastatakse öelda, siis meediamull on lõhkenud.

                          Ennustan, et vs Narva üle 10 inimese sektoris pole.

                          Kommentaar


                            Muide fänlus oli teil täna siiski tasemel, kui staadioniga ühenduses olin, siis kostusid pidevad hüüded Kalju, Kalju jne. Preemiaks mängu parima Kalju tiitel, millega ei kaasne siiski konkreetset preemiat.

                            Kommentaar


                              Minu meelest kah olid Kalju fännid täna väga tublid. Paremad kindlasti ,kui Levadia. Olin kohal ja veendusin selles ise. Teie trumm on väga bro. Ärge meelt heitke ,uus hooaeg algab Kalevi spordihallis
                              FCF Forever

                              Kommentaar


                                Algselt postitas HABE Vaata postitust
                                Kui Läti tipp klubi saab juba 6-1 kaotuse Liepajalt siis see annab hetkel aimu, mis vormis on hetkel Liepaja võrreldes teiste Baltikumite tiimidega. Kalju läks oma vigastustest räsitud meeskonnaga võitlema ja võideldi lõpuvileni, mis väärib kiitust, sest 4-0 kaotus seisus suht palju meeskonnad juba lõpetavad mängimise. Aitähh meestele. Oli tulemus, mis oli aga Liepaja on hetkel pidurdamatus hoos.
                                Algselt postitas Kalju koduleht
                                Nõmme Kalju kohtub võõrsil pidurdamatu Levadiaga
                                Nii et ärge siin tümitage midagi nõmmekaid. Kui pidurdamatu, siis pidurdamatu. 4-0 kaotusseisus ja kümnekesi mängides ainult üks värav endale juurde lüüa lasta... öelge parem aitäh meestele.


                                Aga tõsiselt rääkides, siis selline ärakukkumine on ikka täiesti uskumatu. See ei saa ju olla sama tiim, kes 5 nädala eest Floralt 4 punkti võttis. Midagi on väga paigast ära ja sellised arvamused nagu "aitäh mehed, et te ainult viis tükki sisse imesite" on lihtsalt halenaljakad.

                                Tahan lihtsalt öelda, et kriitika on arenemiseks väga oluline ja ei ole vaja siin Mariot maha teha tema ausate arvamuste eest. Ma pole kaugeltki kõiges temaga nõus, aga oma point on tal olemas. Võib-olla on neid raskeid aegu just vaja, et mõned toetajad maapeale tuua ja roosad prillid puruks lüüa.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X