Algselt postitas Somebody Someone
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
5.12 Meistriliiga ülejäänud kohtade, samuti Esiliiga kõikide kohtade
paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
a) väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu
turniiritabelis;
b) suuremat võitude arvu;
c) omavaheliste mängude punkte;
d) omavaheliste mängude väravate vahet;
e) üldist väravate vahet;
f) suuremat löödud väravate arvu
14. juuli FC Kuressaare - Nõmme JK Kalju -:- (tühistatud tulemus)
Kas toonast jama võõrmängijatega arvestatakse kui tühistatud tulemust?
Kui arvestatakse, siis on Tulevikul võrdsete punktide korral eelis.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustViimased ebameeldivad uudised tänaselt Hiiu Areenalt olid sellised, et Narva vandid lõhkusid ära neile kasutada antud riietusruumi ukse. Lihtsalt esimene vant, kes peale mängu riietusruumi ukse avas, otsustas sellest oma jalahoobiga seestpoolt lihtsalt purustada. Kui ma palusin Burdakovil ja Ratnikovil Hiiu staadioni omanike ees vabandada ja uks kinni maksta, vastati mulle, et seda tegid Kalju fännid!!!!! Vot see lause näitas taset! Õnneks asi nii ei jää ja hüvitamise protsess sai käima lükatud. Kogu loo moraal on see, et kui narvakad kunagi peaksid veel Hiiule mängima tulema, vahetavad nad riideid õues puu all ja staadioni majja neid loomi enam ei lasta.
Ma kindlasti ei õigusta Narvat, aga mõtle ka natuke.. näed välja nagu vana mutt turul.
Muidu, peace!
Kommentaar
-
Alarikh (no on sul ka alles nimi!), ma ei viitsi kunagi asju illustreerida ja nimetan neid õigete nimedega, siin ei ole mingi diplomaatide kool kus on vaja peenutseda. Võin ka ju vantide asemel kirjutada sõna jõmmid, jah see kõlab eestipäraselt aga sisu ju see ei muuda. Kui ikkagi Narva klubi omanikud süüdistavad Kalju fänne (huvitav, kuidas nad nende riieturuumi pääsesid, sest uks lõhuti seestpoolt!), siis ei leiagi ma ilusamat nime sellele jõmmide pundile.Aga nüüd võime selle teema lõppenuks lugeda kuna JL tegeleb edasi seltsimees Burdakovi ja tema transidega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustSee pole esimene jama mis seoses Narva meeskonna ja riietusruumiga meenub. Mõned aastad tagasi oli neil probleeme riietusruumis suitsetamisega, kui konid jäeti põrandale vedelema.
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustNo ühel aastalõpukal kimus Gruznov wc-s suitsu ja kaks nooremat transi mängijat tormasid ühte kabiini. Täpsemalt ei uurinud, mis lõbusate asjadega nad seal tegelesid.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustJa päevakangelased olid ka Kalju fännid! Parim töö kutid, vaatamata väga külmale ilmale. Ka laulude kõla ja viisipidamine on oluliselt paranenud seoses kenade preilide liitumisega! Igati tubli esitus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Õhtujuht Vaata postitustAga kas siis Burdakov tõesti vastas täiesti tühja koha pealt, et just kalju fännid olid ukse lõhkumises süüdi. Kui nii, siis väga alatu käitumine. Kui oli asi aga teisiti, siis...E Pluribus unum
Kommentaar
-
Siin on v2ga huvitav lugeda mis arvamused k6igil on tekkinud Mario kohta. Tema saab kodus vist iga6htu korralikult naerda mis arvatakse, kuidas ja misp2rast ta f2nnide seast v2lja visati. Kuid tegelikkuses k6igil on hea meel kui Mario ilmub tribyynile heas tujus meeskonda toetata. Tal on k6va ja hea h22l ning teda oleks pantrite seast raske v2lja heita, sest tema ongi alusepanija Roosadele Pantritele. Pigem on see ta enda soov vaadata mujalt, kuid need korrad kui ta on hea tujuga sektoris siis on k6ik hea.
Loodame pantrite nimel, et ta yhel ilusal p2eval suudab tulla kohale isegi kui meeskonnal ei l2he yldse h2sti kasv6i selle nimel, et arendaksime f2nnlust edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Odras Vaata postitustTema saab kodus vist iga6htu korralikult naerda mis arvatakse, kuidas ja misp2rast ta f2nnide seast v2lja visati.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar