Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kohtunike töö vastu on paljud protestinud, väike videolõik, kuidas fännid saaksid olukorra kontrolli alla http://www.youtube.com/watch?v=MCPNI5VQleA

Kommentaar

Algselt postitas -Raul- Vaata postitust
      Alarikh (no on sul ka alles nimi!), ma ei viitsi kunagi asju illustreerida ja nimetan neid õigete nimedega, siin ei ole mingi diplomaatide kool kus on vaja peenutseda. Võin ka ju vantide asemel kirjutada sõna jõmmid, jah see kõlab eestipäraselt aga sisu ju see ei muuda. Kui ikkagi Narva klubi omanikud süüdistavad Kalju fänne (huvitav, kuidas nad nende riieturuumi pääsesid, sest uks lõhuti seestpoolt!), siis ei leiagi ma ilusamat nime sellele jõmmide pundile.Aga nüüd võime selle teema lõppenuks lugeda kuna JL tegeleb edasi seltsimees Burdakovi ja tema transidega.
      Mu pärisnimi on Pavel - võid vabalt kasutada Okei, ma ei tea asjast midagi, lihtsalt frustreeritud mängijate ebadekvaatne käitumine juhtub igalpool maailmas ja ma ei näe siin midagi hullu. Hea pallur ei pea ju kuld inimene olla. "Aga nüüd võime selle teema lõppenuks lugeda kuna JL tegeleb edasi seltsimees Burdakovi ja tema transidega" - see ongi õige lahendus, mitte vingumine foorumites ja solvangud mängijate ja treenerite suunas. Solvangud ja liigsed emotsioonid on fännide ala

Kommentaar

Algselt postitas trey Vaata postitust
        Kohtunike töö vastu on paljud protestinud, väike videolõik, kuidas fännid saaksid olukorra kontrolli alla http://www.youtube.com/watch?v=MCPNI5VQleA
        Hea mõte

Kommentaar

Privet Pavel! Minu stiil ongi: suhtle inimestega! Ja eelpool nimetatud seltsimeestele ütlesin ma ka kohapeal peale mängu välja, mida ma neist ja sellisest käitumisest arvan, aga seltsimehed Narvast saatsid meid põhimõtteliselt n....i ja astusid sirge seljaga minema nagu poleks midagi juhtunud. Siin ei ole tegemist mingite solvangutega, kui sellised omanikud Narva klubil on, siis las olla...Oleksid võinud kohapeal vabandada, ukse kinni maksta ja teema lõpetatuks lugeda selle asemel, et Kalju fänne süüdistada, aga see on juba kasvatuse küsimus.

Kommentaar

Algselt postitas -Raul- Vaata postitust
            Privet Pavel! Minu stiil ongi: suhtle inimestega! Ja eelpool nimetatud seltsimeestele ütlesin ma ka kohapeal peale mängu välja, mida ma neist ja sellisest käitumisest arvan, aga seltsimehed Narvast saatsid meid põhimõtteliselt n....i ja astusid sirge seljaga minema nagu poleks midagi juhtunud. Siin ei ole tegemist mingite solvangutega, kui sellised omanikud Narva klubil on, siis las olla...Oleksid võinud kohapeal vabandada, ukse kinni maksta ja teema lõpetatuks lugeda selle asemel, et Kalju fänne süüdistada, aga see on juba kasvatuse küsimus.
            Eks te ikka ise süüdi olite!
            Provotseerisite, saite!
            Muideks transrasvad on päris muhedad sellid, ootame neid ikka külla, vahetame särke-värke jne. bla-bla-bla....

(Sellist hülgejuttu said florakad pikalt peale sillamäe vantidega "suhtlemist" kuulda. Seal muidugi ei tükeldatud uksi vaid üritati veits inimliha hakkida)

Kommentaar

Põdege oma lastehaigused välja! Seal oli probleem fännide vahel, meil ülbitsesid Narva klubi omanikud. Aga elame demokraatlikus riigis ja igaüks valib ise , kellega suhtleb. Seega on minul täiesti ükskõik, kuidas nad oma eluga edasi lähevad ja see teema on siis lõpetatud kui nad JL vahendusel oma asjad ära klaarivad. Mingit viha siin keegi küll pidama ei hakka, lihtsalt tegid minu silmis oma margi täis, arvasin, et kõikide ML klubide omanikud on dzentelmenid...

Kommentaar

Ning sina -Raul- pead ennast dzentelmaniks? Ise pritsid iga teise inimese peale pori ning iseenda fännidelegi.Mis dzentelmen sa siis ise oled võrreldes Narva klubi omanike kõrval?
                sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Räägime vahelduseks jalgpallist ka (või minu postituste lähenevast juubelist)

.
                  "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                    Räägime vahelduseks jalgpallist ka (või minu postituste lähenevast juubelist)

.
                    Õlled ka ikka teeb juubelipuhul?

Kommentaar

Terja paneb "Jalkale" ikka väga mõnusat ja ausat teksti. Tore, et juhtivatest tegelastest keegigi julgeb ausalt rääkida, loodetavasti see talle ainult trahve kaasa ei too, tippkultuuris tooks.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                        Terja paneb "Jalkale" ikka väga mõnusat ja ausat teksti. Tore, et juhtivatest tegelastest keegigi julgeb ausalt rääkida, loodetavasti see talle ainult trahve kaasa ei too, tippkultuuris tooks.
                        Hooaja lõpp, meeskond peab mängima nende meestega lõpuni, kes on võtta hetkel nimekirjas. Järgmiseks hooajaks kindlasti Terehhovi ausad ütlemised panevad osad mehed mõtlema ja mängima paremini. Või mõjusid ta ütlused isegi kohe automaatselt, sest Transi vastu võitlesid kõik nii nagu jaksasid. Trahvida meest, kes nõuab teistelt 100% mängudes ei ole väga arukas trahvida, eriti arvestades et Terehhov annab endast iga mäng 110%

Kommentaar

See pole esimene jama mis seoses Narva meeskonna ja riietusruumiga meenub. Mõned aastad tagasi oli neil probleeme riietusruumis suitsetamisega, kui konid jäeti põrandale vedelema.
                          No kas teil tuhatoosid olid?
                          Tegelt see postitus äratas mus nostalgiat. Kunagi ca 12-aastasena lõpetasin Kalevi statka varuplatsil trenni ja kui riietusruumi läksime, möödusime vist Tallinna Tempo meeste riietusruumist, kus uks oli pärani lahti ja pooled vennad enne dushi alla minekut suitsu tegid. Vahel ikka mõtlen, kas nemad ongi süüdi,et minust paadunud nikotiinik on saanud - no toona saai ikka enne trenne täismeeste mänge pealt vaadatud ja ühtteist õpitud...

Kommentaar

Erki Nool rääkis kunagi, et selline vend nagu Eduard Hämäläinen tõmbas alati enne 1500 meetrit 2 Camelit ja siis jooksis nagu hipodroomi traavel.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Erki Nool rääkis kunagi, et selline vend nagu Eduard Hämäläinen tõmbas alati enne 1500 meetrit 2 Camelit ja siis jooksis nagu hipodroomi traavel.
                              paneme siis OT-d edasi

maailmarekordimees šeberle oli/on ka suitsumees
                              tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

zidane kimus ju kahh
                                b-day

Kommentaar

Working...
                                X