Kes siis ennast t2navapildil n2ha ei soovi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustarghhhhh
mõned on lambad.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Vihane andmine oli ikka tol päeval.. täismaja publikut, päikest, vihma, draamat, võidu ja kaotuse emotsioone.
."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustVihane andmine oli ikka tol päeval.. täismaja publikut, päikest, vihma, draamat, võidu ja kaotuse emotsioone.
.
Endiselt loodan, et Aureliot järgmine aasta pole, sest muidu jälle 5-6 koht.
Kommentaar
-
Algselt postitas jkddp Vaata postitustsee oli ka ainuke mäng kus staadionil ringi sai käia! eriti meeldis nurgapostis mängu vaadata
Kommentaar
-
Algselt postitas samovar Vaata postitustJärgmine aasta peate küll kohti juurde tegema, et inimesed ära mahuksid. Ainuke klubi vist, kellel probleem, et pealtvaatajad ei mahu staadionile?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Kuna praeguses olukorras on uue kompleksi/staadioni ehitamine väga raskendatud, siis tuleks ehk mõelda mõne teise staadioni rentimisele, nii üldiselt jalgpalli huvides kui ka mängijate tervise. Praegu oleks hea variant ehk Kalevi staadion, kus võiks ilusaid tuhandeid mängudele ajada. Sellega muidugi kaoks veidikene Nõmme identiteet.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuna praeguses olukorras on uue kompleksi/staadioni ehitamine väga raskendatud, siis tuleks ehk mõelda mõne teise staadioni rentimisele, nii üldiselt jalgpalli huvides kui ka mängijate tervise. Praegu oleks hea variant ehk Kalevi staadion, kus võiks ilusaid tuhandeid mängudele ajada. Sellega muidugi kaoks veidikene Nõmme identiteet.
Kommentaar
-
Algselt postitas tiriam Vaata postitustpigem kasutada Männiku statkat ja mängudeks rentida tribüün....esialgu oleks se väga hea variant ma arvan. hea plats ja asukoht kalju jaoks. ....
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustNing ainuke klubi kellel üks väiksemaid tribüüne
Ma usun, et tuleva aasta on lisatribüün vägagi aktuaalne teema."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar