Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma arvan, et saan aru, Pets, mida sa öelda tahad. Ent ilmselt saad ka ise aru, et hetkel on olukord selline, et rääkides EJLiga mõistlikult asjast, ei teki mingeid probleeme. Ilmselt ikka klubi ka ise tohib ilma EJLi nõusolekuta oma kodumänge livestreamida oma kodulehel.

Üht asja tahtsin veel öelda, et ma ei tea mis Mariole sisse on läinud, ent viimase aja kommentaarid hakkavad küll juba kuidagi veidraks minema. Varem oli tegu konstruktiivse kriitikaga ja tõsise sooviga klubi seeläbi aidata, kuid viimase kuu jooksul kipub juba asi minu silmis ärapanemiseks minema. Vbla on ka asi ka sõnastuses vms. Igatahes Mario mõtle selle peale ja siis ütle mis on sinu eesmärk. Tee seda ausalt, algul sissepoole vaadates, siis mõeldes ja siis üteldes ning seejärel sellest lähtudes.

Kommentaar

Mingist räigest ärapanemisest küll rääkida ei tahaks.

Aga eks siingi ole põhimõte, et kuidas küla koerale nii ka koer külale vmt. kes teab, see teab.

Millised postitused need nö ärapanemised siis on? See, et ma räägin asjadest, mida on lubatud ning mis täitunud pole, ei tahaks küll ärapanemiseks nimetada.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
        Ma arvan, et saan aru, Pets, mida sa öelda tahad. Ent ilmselt saad ka ise aru, et hetkel on olukord selline, et rääkides EJLiga mõistlikult asjast, ei teki mingeid probleeme. Ilmselt ikka klubi ka ise tohib ilma EJLi nõusolekuta oma kodumänge livestreamida oma kodulehel.

Üht asja tahtsin veel öelda, et ma ei tea mis Mariole sisse on läinud, ent viimase aja kommentaarid hakkavad küll juba kuidagi veidraks minema. Varem oli tegu konstruktiivse kriitikaga ja tõsise sooviga klubi seeläbi aidata, kuid viimase kuu jooksul kipub juba asi minu silmis ärapanemiseks minema. Vbla on ka asi ka sõnastuses vms. Igatahes Mario mõtle selle peale ja siis ütle mis on sinu eesmärk. Tee seda ausalt, algul sissepoole vaadates, siis mõeldes ja siis üteldes ning seejärel sellest lähtudes.
        Mis sul viga on ?
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
          Millised postitused need nö ärapanemised siis on? See, et ma räägin asjadest, mida on lubatud ning mis täitunud pole, ei tahaks küll ärapanemiseks nimetada.
          Küsimus on postituste stiilis ja tiheduses. Kõrvaltvaatajana, kes sind isiklikult ei tunne, näib viimase aja käitumine selline. Varem olen mitmete sinu seiskohtadega nõustunud, osade kriitiliste märkustega nõustun siiani ja pole tahtnud nõustuda Kuno ja Rauli allapoolevööd märkustega. Aga 4-5 viimast lehte on tekitanud küsimärke. Mul ei ole midagi isiklikku sinu vastu, pigem vastupidi, oleks ainult aktiivseid fänne enam. Ent ma püüan näha käitumise ja kirjutamise taha ja see on see mida olen viimasel ajal näinud. Liiga palju isiklikku solvumist kumab läbi.

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          Mis sul viga on ?
          Enda teada pole nagu midagi viga. Kõik nagu toimib Aga sa võid alati kitsaskohtadele viidata

Kommentaar

Minu arvates mängis Kalju väga hästi selle mängu, tegelikult oleks võinud suuremalt kah ju kaotada, sest Tenerifel on praegu soe ja seal paremad mängijad. Tenerife mängijad ju mängivad isegi Ronaldo ja Messi vastu, siis pole ime. Vaatasin wikipediast, et Tenerifel mängib Kameruni ründaja, usun et tema lõigi kõik väravad Kalju vastu.

Kommentaar

Meesmuiste sa räägid juba nagu mingi koolidirektor Shults tänases pealtnägijas.
              FCF Forever

Kommentaar

Kas korvpalli Tannu ei löönud täna Kaljule väravaid. Ta jõuab igale poole. Mis õhtuse mängu seis on? On midagi juba kuulda?

Kommentaar

aaaa Sults oli hea kuju jah a ma ei saa aru ainult keda ma peaks kaitsma avalikkuse eest teinekord kui näed mind, tuleta meelde, mul temaga seoses mitu huvitavat lugu rääkida

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                    Kas korvpalli Tannu ei löönud täna Kaljule väravaid. Ta jõuab igale poole. Mis õhtuse mängu seis on? On midagi juba kuulda?
                    CD Marino - Kalju lõpptulemus avalikustatakse arvatavasti hommikul kodulehel. Tänase päeva jooksul igatahes.

Kommentaar

Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitust
                      see ju a-klassi sats.

Eelmisel aastal õnnestus cd marino ühte kodumängu näha. Sain rääkida ka klubi presidendiga. Teevad neli korda nädalas õhtuti poole üheksa, poole kümne ajal trenni, päeval käivad tööl, mängimise eest saavad 700-800 eurot kuus.

Kommentaar

Algselt postitas klaas Vaata postitust
                        see ju a-klassi sats.

Eelmisel aastal õnnestus cd marino ühte kodumängu näha. Sain rääkida ka klubi presidendiga. Teevad neli korda nädalas õhtuti poole üheksa, poole kümne ajal trenni, päeval käivad tööl, mängimise eest saavad 700-800 eurot kuus.

http://www.clubdeportivomarino.com/index.htm
                        nigu meite meistriliiga... peaks kaljule ehk paslik vastane olema
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Eks näis jah mis lõppskoor tuleb. Mehed hommikusest mängust kindlasti väsinud, kuid ma loodan, et me suudame ikka mõne värava ka nüüd lüüa

Kommentaar

Klubil üpris uhke kodukas, aga Kaljuga mängust pole juttugi. Võiksid ikka kirjutada, et toimub selline mäng.

Kommentaar

See Pealtnägija osa peaks küll ETV huumoriklassikaks kujunema.
                              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitust
                                CD Marino - Kalju lõpptulemus avalikustatakse arvatavasti hommikul kodulehel. Tänase päeva jooksul igatahes.

.
                                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Working...
                                X