Algselt postitas -Raul-
Vaata postitust
2) Kus sa ära arvasid?
Noh tegelikult igal hommikul loeme sama teksti nagu meie issa palvet.3) Kas tõesti sellised otsustavad mängijate ostmist/müümist? Rohkem sel teemal ei räägi siis. Tegelt huvitav miks Floral on kõik välismaalased hästi mänginud (hetkel ei tule meelde, et keegi oleks sitasti mänginud) ja läbi löönud samas kui Kaljul suht suur osa mitte? Kas viga on otsustajates äkki keda osta ja keda müüa?
4) Et esimese korraga ei jõudnud kohale, et ei tohi üles panna või? Pikad juhtmed või tahtlik reeglite rikkumine klubi enda poolt

5) Seda ma mõtlesingi, et miks Kalju fännidel nii palju A. Le Coq pudeleid koondise mängude aegu näpus on ja mööda linna ringi töllavad nii. Nüüd sain teada - turunduseks nimetatakse seda (A. Le Coq siiski sponsor koondisel)

Kas sinu loogika oli see, et kui laigulised püksid on jalas siis ei oska turundust teha (loeb nii välja enam-vähem)? Kes käsib meil panna laigulised püksid jalga (ütlesid ju, et "eranditult Flora fännidest ei PEA")? Mina ei tea kes...ausõna. Ahjaa, mitu inimest sa laigulistes pükstes oled näinud staadionil, et pead õigeks mainida nagu Flora fännidel on kombeks laigulisi kanda?
6) Äkki seletad mis lolluse? Et kui Triobet on liiga sponsor ja on leping, et muid sama alaga tegelevate firmade reklaame ei tohi näidata mängudel, on lollus? Ise turundusinimene (nagu aru saan) aga nii lolli juttu ajama? Minge siis MM'ile ka protesteerima, et staadionil ei tohi müüa muud õlut peale sponsorite õllede jne. Mis laiskuse vastu protesteerimine? Minu arvates on see lihtsalt klubi poolne tahtlik reeglite rikkumine, et topitakse neid reklaame üles teades, et see keelatud on (vihje: bing-bong). Miks ma ütlen klubi poolne reeglite rikkumine - Kalju puhul teevad fännid seda, mida klubi ütleb ja ei tee seda, mida keelab (see oli ju ka teie fännide kriisi üks mitmest põhjusest...aga pean ikka ära mainima õrritamiseks, et veel üks põhjuseid olid need samad välismaa pallurid keda "vaid" Flora fännid halavad
). Üleüldse, kui ollakse kusagil liigas siis klubi peab ise uurima mida tohib ja mida mitte. Kas on loogiline, et üks tavaline klubi mõtleb, et korraldab poolaegade vahel tunnise rokk-kontserdi väljakul ja pärast kirub, et "aga korraldajad ei öelnud meile spetsiaalselt, et seda ei tohi nii korraldada"? Pidevalt üks häda ja soigumine, et kõik Kalju vastu on. Nüüd juba Baltiliiga korraldajad ka oma koosa kätte saanud. Jube see Kalju elu ikka ma vaatan.
Kommentaar