Ülipõnev vastasseis igatahes. Muidugi tuleb võita! Tahaks ikka Euroopasse saada see aasta ka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustvõi siis teravmeelne vihje sellele, et pange ometi viisakusest teiste vastu oma linkidele mingi üks-kaks lauset selgitust ka juurde. veits eespool on näiteks üks CD7 postitus heaks eskujuks, või see, mille Odras tegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.U. Vaata postitust
Karikaloos tegi küll huvitavad paarid Kindel et oli loosimine, mitte paari panemised?
Kommentaar
-
Algselt postitas emergencyexit Vaata postitustKalju sai karika veerandfinaali vastaseks Flora. Eelmise aasta finaali kaotus tuleb tasa teha! Kuidas muidu kommenteerite loosi?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Kallid unetud, öösel kell 04.45 kordus saatele "Mis toimub", kus osaleb ka Nõmme Kalju. Kes ei näinud, need pingutage silmi TV3-e ees."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMis selle Smirre Narva laenamise idee on, ma hästi ei taipa. Kas see peaks tähendama, et Kalju soovib veel seda eelmisel hooajal väljakul surnud pensionäri enda ridadesse juulis tagasi?lol
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMis selle Smirre Narva laenamise idee on, ma hästi ei taipa. Kas see peaks tähendama, et Kalju soovib veel seda eelmisel hooajal väljakul surnud pensionäri enda ridadesse juulis tagasi?
Kommentaar
-
Algselt postitas val Vaata postitusttead A.Kristi "11 neegripoisi".Narva mängib sama mängu,neil on praegu 9 mängijad 30 ja vanem,kui palju neid jääb mängu peale mängimist meie kustmurul kevadel - kes vastab .......ma ei usu et Narva maksis nende eest mingi üleminekutasu,ja Smirnov rentitud Kaljul selleks,et oleks mängijaid peale 4-5 mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas AllanJ. Vaata postitustPeaks vist ühe eesti keele kursuse läbima vms.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar